Servicii complete de cumpărare mașini rulate, doar la AutoDel Suceava

De cele mai multe ori procesul de cumpărare al unei mașini noi este complicat și se pierde timp prețios de la alegerea mașinii potrivite, până la semnarea actelor. Nu multe persoane știu de unde să își cumpere un autoturism, de cele mai multe ori sunt dezamăgiți de achiziție. Și asta pentru că nu au auzit că există firma AutoDel, care le pune la dispoziție o gamă complexă de autoturisme și autoutilitare rulate. Acestea sunt importate din Europa, bine întreținute tehnic și estetic.

Din articolul de mai jos puteți afla de ce este importantă cumpărarea unei mașini de la o firmă cu experiență, așa cum este și AutoDel.

Un dealer auto cu multă experiență și seriozitate

Oricine a apelat vreodată la firma AutoDel a fost plăcut surprins de profesionalismul echipei de aici precum și de ajutorul primit la cumpărarea unei mașini. Într-adevăr, aici este locul potrivit pentru oricine iubește mașinile și are în plan să cumpere sau să vândă una. Mai mult decât atât, aici la reprezentanța AutoDel din Suceava se pot face și înscrieri pentru test drive, o modalitate plăcută și eficientă pentru a testa modelul dorit.

Fiecare achizitie sau vânzare auto este tratată cu seriozitate, dar mai ales cu profesionalism de către echipa de aici. Astfel, flota de autoturisme oferite spre vânzare se califică la standarde calitative înalte, indiferent de țara de proveniență. Clienții pot avea încredere că vor face alegerea potrivită pentru nevoile lor. 

Reprezentanța Hyundai vine cu numeroase oferte

Pentru cei care preferă marca Hyundai pot afla că aici, la AutoDel, vor avea parte de surprize plăcute, deoarece își pot cumpăra marca favorită de mașină. Astfel, fie că se orientează spre mașinile electrice sau cele hibride, cu siguranță nu vor dezamăgiți de alegerea făcute. Prin intermediul formularului prezent pe site, clienții sunt ținuți la curent cu toate noutățile care ajung la reprezentanță, dar și cu ofertele comerciale, care mai de care mai avantajoase.

Prin intermediul programelor de finanțare oferite de parteneri de încredere, firma AutoDel oferă posibilitatea clienților săi de a cumpăra autovehicule și în leasing. Atât pentru persoane fizice, cât și pentru cele juridice, actele necesare acestei proceduri sunt listate amănunțit pe site. Printre acești parteneri se numără și BCR, BRD, UniCredit și Transilvania Leasing.

Pentru cei interesați, tot pe site-ul firmei pot afla informații prețioase despre asigurările auto, de tip RCA și CASCO. În schimbul unor informații despre autoturism, AutoDel trimite printre cele mai avantajoase oferte de la partenerii săi.

Servicii oferite în cadrul service-ului AutoDel Suceava

Orice problemă ar avea mașina ea se poate rezolva apelând la o echipă tânără și pasionată de întreținere și reparații. Numai la AutoDel Suceava se găsesc ateliere de vopsitorie cu mașini profesionale și cabine moderne de vopsit. Apoi mai vorbim aici de un atelier de mecanică, dotat cu echipament tehnic performant. Dar și departamentul de electronică este echipat cu sisteme performante de reparații, inclusiv înlocuiri de faruri.

Tot aici se găsește și o stație ITP autorizată pentru RAR. Verificarea tehnică se face cu programare. Serviciile de constatare daune sunt și ele prezente aici.

Pentru mai multe detalii și informații accesați pagina oficială AutoDel.

Contact: contact@autodel.ro