Semineul – produsul care te face sa te simtit acasa in orice anotimp

Cu siguranta, cand auzim cuvantul semineu gandul ne fuge intr-o fraciune de secunda la clasicul semineu pe lemne, intr-un living imens. Desi acest semineu pe lemne va ramane pentru totdeauna imaginea semineelor, putem observa cu usurinta cum diversitatea acestor produse creste parca de la o zi la alta, facandu-ne astfel sa ne putem bucura de caldura lor oriunde, oricand si oricum.

Unii s-ar putea intreba „cum adica oriunde, oricum si oricand? Semineul nu e folosit in sezonul rece pentru a te incalzi”. Ba da, semineul este folosit si in sezonul rece pentru a ne incalzi, dar nu numai. Acum putem gasi semineele in case, in apartemente, in curti sau garaje, iar acest lucru este complet normal si perfect in siguranta. Va intrebati cum este acest lucru posibil? Va spunem noi.

Putem avea semineu si in apartament?

Desi multa lume inca are impresia ca singurul semineu existent este clasicul semineu pe lemne care foloseste un cos de fum, deci imposibil de bagat in apartament, realitatea sta altfel. In ultimii ani au inceput sa se dezvolte numeroase modele astfel incat oricine sa se poata bucura de caldura oferita de acest produs.

Pentru apartamente, semineele cele mai potrivite sunt semineele electrice. Acestea in general mimeaza efectul unui semineu clasic printr-o imagine led si sunetele corespunzatoare, caldura fiind oferita prin metode de tipul incalzirii la un calorifer electric. Pe de alta parte, tot in spatii de tip apartament se mai potrivesc si semineele bio etanol, acestea avand un plus fata de semineele electrice, anume faptul ca in interiorul acestora exista un foc real care se ocupa de partea de incalzire.

Ce reprezinta semineul exterior?

Semineele exterioare exista si ele de cand lumea, insa acestea nu obisnuiau sa fie prezentate pe piata sub acest nume. Semineele exterioare pot fi reprezentate de mai multe produse, cele mai cunoscute fiind gratarele ce pot fi folosite si pe post de incalzitoare, bucatariile exterioare, care in ultima vreme se gasesc in oferta de seminee, dar si acele produse de curte folosite pe post de foc de tabara, singurul produs din aceasta categorie care are intr-adevar doar rolul de incalzire.

Produsele din aceasta categorie incep sa fie nelipsite din curtile oamenilor, ele aducand un prilej de adunare in familie sau intre prieteni. Toate acestea pot fi facute dupa gustul propriu, firmele fiind de cele mai multe ori deschise si avand posibilitatea de a include produse in tot felul de spatii, de la cele mai stramte curti la cele mai spatioase.

La cine pot apela pentru a crea un semineu perfect casei mele?

Daca ati decis ca este in sfarsit timpul sa includeti unul dintre aceste seminee prezentate in casa dumneavoastra, probabil printre cei mai in masura sa va ajute sunt cei de la Seminee Expert. Acestia au ani de experienta in spate si lucreaza in a se imbunatati in fiecare zi, clientul fiind cel mai important pentru ei.

Pentru a vedea intreaga gama de seminee care va poate fi oferita de acestia, puteti intra pe site-ul seminee-expert.ro. Aici gasiti peste 10 categorii de seminee ce pot fi integrate atat in casa, cat si in curtea dumneavoastra. Dupa ce alegeti categorie, nu ramane decat sa contactati angajatii care abia asteapta sa colaboreze cu dumneavoastra.

Date de contact:

Telefon: +4 0721 280 587

Fax: +4 031 8169286

E-mail: office@seminee-expert.ro

Showroom: Strada Petrache Poenaru, Nr 2, sector 5, Bucuresti