placeholder

Scrisoarea anonima a unui contabil extenuat: „muncesc 17 ore pe zi uneori dintre care 5 poate doar sa aranjez actele clientilor”

O scrisoare anonimă a venit la sediul Revistei Business Lounge în care un contabil ne spune adevărul din spatele cifrelor, iar povestea acestuia începe așa:

Muncesc mult, mult prea mult, de ce? Pentru că sunt un contabil căruia îi place meseria aceasta, îmi plac cifrele și îmi place corectitudinea, dar simt că nu mai pot. Am ajuns uneori în preajma datei de 25 să muncesc poate și 17 ore pe zi, de multe ori se întampla asta deoarece clienții mei îmi trimit actele nearanjate, facturi uitate trimise după termen, Z-uri care mai de care mai amestecate și nu numai, simt că nu mai pot!

Dragi antreprenori, gândiți-vă și la noi, la contabilii care pe lângă munca efectivă și stresul cu noile modificări fiscale, mai avem de aranjat actele de la voi, aveți un pic de bun simț să le puneți în ordine, un gest mărunt care poate însemna mult pentru contabilul vostru.

Contabil care vă protejează afacerea, care vă este alături, care vă raspunde la întrebări care nu tot timpul țin de contabilitate dar a ajuns o obișnuință să „întrebi contabilul” pentru orice bazaconie… aveți puțin respect pentru noi, pentru meseria noastră.

Copii mă văd mereu supărat, mereu întristrat cu capul în acte și dosare, avem o meserie frumoasă dar grea, noi contabilii suntem alături de voi, antreprenorii, dar fiți și voi alături de noi!

Semnat – un contabil din județul Timiș.

Cursuri de Word si Excel autorizate (Operator Calculator) pentru detalii click aici!

Cursuri online autorizate de manager resurse umane si REVISAL