Scoala de fotbal ‘Luceafarul noua generatie’

Clubul s-a înființat în anul 2013 și activează în prezent cu brio în campionatul din cadrul Asociației Municipale De Fotbal București. Frumoasă și iubita noastră echipa se împarte în 3 grupe:
– Grupa 2013 unde antrenor este domnul Mirică Alexandru Cristian.
– Grupa 2010, antrenor fiind dl. Mihai Alexandru care este și președintele clubului.
– Grupa 2006,la această grupa avem 2 antrenori, Mihai Alexandru (Antrenor 2010) și Mihăilescu Ștefan.
Antrenamentele se desfășoară în sectorul 6, parcul Crângași, ele sunt ca și număr 3 pe săptămâna dintre care unul este fizic și este conceput de către personal calificat unde îl avem pe D-nul Manole Alexandru.
Taxele percepute de către clubul nostru sunt unele modice fiindcă ne dorim să punem mai mult accent pe creearea unui grup competitiv și creșterea armonioasă atât fizică cât și psihică a copiilor ci nu avem alte obiective ascunse.
Pentru că suntem un club foarte ambițios și dornic de rezultate pozitive, în pregătirea noastră anuală se vor află și 2 cantonamente desfășurate în general în zona de munte (Moeciu,Întorsătură Buzăului)
Despre noi ca și echipa putem să va spunem că suntem foarte foarte uniți, corecți și în această atmosfera suntem convinși că te vei simți excelent.
Astea fiind spuse te așteptăm la noi în echipa să facem performanță,de ce zic asta? Pentru că în fiecare an, marile echipe se arată interesați de jucători pregătiți de noi.
Mai multe detalii găsiți la numărul: 0771.781.737