placeholder

Schimbă-ți cariera… și norocul! Înscrie-te la cursuri IT online gratuite și fă primul pas spre succes

O carieră în IT este viza care îți asigură calea către o viață profesională recompensatoare, atât din punct de vedere material, cât și personal. Odată ce ai pășit pe acest drum, vei avea parte de provocari incitante, timp și o situație financiară care să-ți permită confortul de a trăi așa cum îți dorești.

Dacă și tu te simți atras de acest domeniu, nu mai sta pe gânduri și înscrie-te la cursuri IT online gratuite. WellCode îți oferă oportunitatea de a afla gratuit dacă programarea este pentru tine! În cadrul mentoratului gândit de Petru Trîmbițaș – în urma stagiilor de practică efectuate de el la Facebook și Google în Statele Unite ale Americii – ai oportunitatea de a testa gratis dacă îți poți dezvolta o carieră ca programator.

În cadrul modulului de cursuri IT online gratuite, vei avea oportunitatea de a testa și a rezolva probleme încă de la prima logare pe platformă. Vei beneficia de suportul mentorilor, care îți vor fi alături pas cu pas și te vor ghida către găsirea soluției optime. În plus, vei învăța să scrii cod curat și corect, încă de la început.

Platforma și mentoratul sunt gândite astfel încât orice persoană pasionată sau atrasă de domeniul IT să poată să își găsească răspunsurile și soluțiile la propriile probleme și, apoi, să învețe să rezolve probleme și să scrie cod.  În cadrul acestor cursuri IT online gratuite, mentorii au ca obiectiv să învețe cursanții să învețe, să se organizeze, să-și seteze obiective și să lucreze pentru atingerea acestora.

Indiferent de etapa în care te afli în viața ta, fie că îți dorești o reconversie profesională sau ești elev / student pasionat de programare, în cadrul acestor cursuri IT online gratuite, vei avea oportunitatea de a te dezvolta astfel încât să îți atingi obiectivele stabilite: obținerea unui job în domeniul IT.

Fie că vei porni în această călătorie de la cunoștințe zero, fie că ai mai avut tangențe cu Informatica – mentorii îți vor fi alături în ”călătoria” ta de la prima logare pe platformă și până în momentul în care vei obține primul job. La finalul programului de mentorat, vei avea cunoștințele necesare pentru a lucra ca programator, vei avea propriul portofoliu de proiecte și un CV compus, astfel încât să fie atrăgător pentru angajatorii din domeniu. În plus, mentorii te vor ajuta să te ”antrenezi” pentru interviuri și vei beneficia de consiliere și suport pentru a trece cu brio peste provocarea primului interviu.

Setarea unui mindset de învingător este esențială în obținerea succesului! Astfel, mentorii vor pune accent pe dezvoltarea ta din toate punctele de vedere. Îți vor oferi toate instrumentele și te vor ajuta să-ți dezvolți abilități de comunicare, să depășești mai ușor momentele dificile și să îți cureți mintea de ”viruși”, astfel încât să poți scrie cod corect și curat.

Succesul nu vine niciodată singur, așa că tu trebuie să faci primul pas! Înscrie-te la cursuri IT online gratuite și deja ești cu un pas mai aproape de cariera ta ca programator! Organizarea, implicarea, seriozitatea și timpul pe care-l vei dedica rezolvării problemelor de pe platformă vor fi atuurile tale. Programează-ți o ședință de consultanță cu mentorii WellCode și află dacă domeniul IT este pentru tine! Câștigă timp să te bucuri de succes și siguranța financiară de care ai nevoie!

cursuri it online gratuite