SafetyOne vă ajută să alegeți echipamentele de protecție potrivite

Dacă vă întrebați cât de importante sunt echipamentele de protecție, ei bine există foarte multe domenii de muncă pe piață ce implică atenție sporită. Vorbim despre domeniul construcțiilor, medicinei, alimentației publice, lemnului printre altele, care necesită un echipament adecvat al lucrătorilor.

Orice angajator are obligația de a asigura angajaților toate condițiile prevăzute de lege în ceea ce privește protecția și securitatea. Drept urmare, alegerea echipamentelor de protecție este o chestiune foarte importantă.

Desigur că specificul activității desfășurate va dicta nivelul de siguranță ce trebuie impus. Cu toate acestea, indiferent că vorbim despre riscuri mai mici sau mai mari, respectarea legislației cu privire la alegerea unor echipamente de protectie adecvate este o necesitate.

Orice tip de activitate trebuie să se desfășoare în condiții de maximă siguranță. Acest lucru este benefic atât pentru angajat, cât și pentru angajator.

SafetyOne asigura echipamente de protecție pentru majoritatea companiilor mari și mici din țară

SafetyOne este o companie specializată în furnizarea unei game extinse de echipamente de protecție personală atât pentru companiile mari, cât și cele mai mici din țară. Sunt dedicate angajaților care își desfășoară activitatea în domeniul construcțiilor, de producție, sector industrial, în medii cu diferite grade de risc.

Aici, cei interesați vor putea găsi costume medicale precum halate, pantaloni, veste, saboți, bluze și tunici. Toate acestea sunt realizate din materiale de calitate superioară pentru a nu oferi doar protecție, ci și confort. Spre exemplu, tunicile și pantalonii sunt realizate din bumbac, un material recunoscut pentru beneficiile pe care le are. Este hipoalergenic, ceea ce înseamnă că nu există riscul de apariție a iritațiilor sau alergii ale pielii, un material ce lasă pielea să respire și foarte rezistent, indiferent de numărul de purtări sau spălări.

În aceeași categorie vorbim și despre saboții din piele ce au un design confortabil având în vedere că personalul medical lucrează multe ore în picioare. Tocmai de aceea are nevoie de un echipament adecvat, protector, confortabil și de calitate premium.

Bocanci de protecție pentru diferite grade de risc

Orice angajator trebuie să pună la dispoziție personalului echipamentele necesare. Dacă vorbim despre domeniul construcțiilor spre exemplu, atunci nu trebuie să lipsească acei bocanci de protectie ce sunt indispensabili. Trebuie să fie realizati din materiale anti-alunecare, izolate termic, antistatice.

În gama de încălțăminte de la SafetyOne se găsește o gamă largă de saboți, sandale, pantofi, bocanci, cizme și alte accesorii.

Angajatorii pot găsi aici astfel de produse ce sunt împărțite în 3 categorii, respectiv:

  • Încălțăminte de siguranță: aceasta respectă standardul european EN ISO 20345:2011. Concret, încălțămintea este rezistentă la un impact de 20 kg cu 1020 mm pe degete. Este supusă testelor de compresiune pentru a oferi siguranța necesară atunci când este purtată.
  • Încălțăminte de protecție: acest tip de încălțăminte are un standard mai mic de rezistență la impact, cât și la testul de compresiune.
  • Încălțăminte de lucru: acest tip este recomandat pentru activități uzuale.

Acestea sunt doar câteva dintre produsele pe care le pune la dispoziție SafetyOne. Întreaga gamă de produse poate fi găsită în pagina oficială.

Date de contact:

0800 800 047

sales@safetyone.ro