Safari Blue

Safari Blue, o zi cât pentru amintiri de-o viață, de povestit nepoților!

Cu o denumire ce te duce cu gândul direct la un tur exotic spectaculos, Safari Blue oferă un lung șir de momente memorabile pe care vei dori să le împărtășești garantat și celor dragi de acasă. Votată de turiști ca fiind una dintre cele mai fascinante excursii pentru care poți opta în vacanța din Zanzibar, aceasta este nelipsită din pachetul achiziționat de cei ce își doresc să descopere universul subacvatic în toată splendoarea sa.

Safari Blue

Perla Oceanului Indian, așa cum mai este numit Zanzibarul, prezintă un ecosistem cu adevărat fabulos, biodiversitatea speciilor și habitatele lor fiind de o importanță majoră pentru întreaga Planetă. Peisajele de o frumusețe ireală, plajele ce se lasă scăldate de apele turcoaz, bancurile de nisip fin, speciile sălbatice pe care le poți vedea în general doar în documentare sau în cărți, recifele superbe de corali, bancurile de pești multicolori și minunații delfini te vor transpune într-o altă lume, în care predomină serenitatea.

Sub un cer perfect senin, pe o plajă însorită, vei descoperi un alt mod de viață care cucerește prin simplitate. Perspectiva cu totul nouă te va ajuta să identifici mai corect lucrurile care contează cu adevărat și cele care sunt doar un balast pentru un Occidental. Safari Blue este un mod excelent de a-ți reîmprospăta sistemul de valori și de a dobândi un tonus de admirat, ce va fi remarcat de toți cunoscuții tăi la reîntoarcerea în țară. 

Ce poți experimenta în acest tur?

Călătoria începe pe malurile sud-vestice ale Zanzibarului, într-un loc numit Fumba, situat la 7 kilometri de Stone Town. După un drum de aproximativ 30 de minute, în mașini cu aer condiționat, vei ajunge în Fumba, cel mai potrivit loc pentru explorarea faunei sălbatice, bancurilor de nisip izolate și a terenului accidentat din Aria protejată Menai. Aici debutează faimosul „The Safari Blue Zanzibar”!

Relaxare într-un cadru de vis, înot, snorkeling și degustări din preparatele culinare exotice tradiționale! Cum sună acest program? De-a lungul minunatelor bancuri de nisip pe care le vei vizita în acest tur, te vei putea relaxa în voie, vei putea înota în apele cristaline sau te vei delecta

în universul subacvatic senzațional, prin sesiunile de snorkeling. Ți-ai dorit vreodată să poți admira un recif de corali? Iată ocazia perfectă! Acești coloși alcătuiți din colonii ce și-au făcut casa în apele mărilor calde vor putea fi observați îndeaproape. „Pădurea” tropicală subacvatică te va ului prin farmecul său aparte.

Preparate gastronomice tradiționale, proaspete și apetisante

Printre lecțiile de snorkeling primite de la profesioniști, te vei putea bucura de degustarea nucilor de cocos proaspete și a snacks-urilor locale. După acest răsfăț în mijlocul apelor, turul Safari Blue continuă pe insula Kwale, cu un festin culinar ce include pește, homar, calamar, orez și sosuri, toate servite direct de pe grătar. Fructele tropicale, băuturile reci ca gheața, apa minerală, berea, cafeaua și lichiorul de Amarula completează meniul și experiența gastronomică a zilei.

Prețurile acestui tur sunt accesibile pentru oricine dorește să se bucure de adevăratele frumuseți ale Africii! Laguna naturală și pădurea de mangrove de pe insula Kwale, precum și „întâlnirea” cu cele două specii endemice de delfini: cel cu cocoașă Indo-Pacific și cel cu botul gros din Aria protejată Menai îți vor încânta la superlativ privirile și sufletul.

Rezervă-ți din timp un loc în turul Safari Blue și bucură-te de o experiență unică în viață!