Rutină de seară pentru sănătate – efectul LaNuit prin cămăși de noapte

Studiile actuale demonstrează un nivel extrem de ridicat al stressului în rândul angajaților. Ritmul prezent al societății este unul rapid, care încurajează dezvoltarea, orele lungi de muncă și succesul profesional mai presus de orice. Dar o viață trăită numai în acest mod este un drum sigur către epuizare, anxietate și disfuncții ale organismului cauzate de expunerea îndelungată la stress. Ce facem ca să asigurăm relaxarea pe care corpul și mintea noastră o merită și cine ne încurajează în acest mod?

LaNuit ne îmbracă în pijamale mătase satinata pentru o pauză bine-meritată

Brand-ul nostru s-a clădit pe fundamentul nevoilor femeii moderne. Aceasta își conturează cariera de la 9 la 17, iar apoi are grijă de familie, fără a uita de pasiunile sale și de dezvoltarea sa personală. Traversează un program încărcat în fiecare zi a săptămânii și se concentrează să ducă toate sarcinile la bun sfârșit.

Tocmai pentru ele, familia LaNuit a decis să dea naștere colecției de pijamale personalizate din satin. Aceste produse sunt croite special pentru femeile care își doresc să se răsfețe la finalul unei zile extenuante. Folosim materiale de cea mai bună calitate pentru ca experiența de relaxare să fie dusă la un cu totul alt nivel.

Dorința noastră, ca afacere, este să luptăm împotriva curentului care încurajează forțarea limitelor organismului nostru! Noi ne dorim să fim aliații săi și să încurajăm doamnele să spună “DA” un pauze necesare.

Ce facem ca să ne împlinim nevoile? Ne ascultăm organismul!

Somnul este un element extrem de important al vieții noastre întrucât este cu adevărat un timp de vindecare. Nevoia aceasta fundamentală merită să îi fie oferită mai multă atenție din partea noastră. Avem nevoie să fim mai blânzi cu noi și să ne permitem momente de odihnă.

LaNuit vă invită să vă asculteți mintea și corpul. Prin achiziționarea unui set damă satinat de la noi vă asigurați un somn odihnitor cu ajutorul satinului de înaltă calitate. Materialele noastre și tipul nostru special de țesătură reușesc să împace și cel mai sensibil tip de piele.

Prin urmare, răspunsul pentru o viață mai sănătoasă poate începe de la achiziționare unei cămăși de noapte LaNuit. De ce este așa de simplu? Deoarece tot ce contează este să avem motive în plus de odihnă și de îngrijire personală. Iar noi nu vedem un motiv mai bun decât deținerea unei pijamale personalizate din satin în modelul și culoare preferată care să vă convingă în fiecare seară să vă destindeți și să vă odihniți.

Cum ne asigurăm că nu uităm să avem grijă de noi? Construim rutine!

Timpurile pe care le trăim ne-au învățat că cea mai bună metodă de a-ți atinge obiectivele este să îți clădești un plan pe etape. De ce ar fi diferit atunci când vine vorba despre un obiectiv al sănătății psihice și fizice?

Pentru a ne asigura un somn odihnitor și o perioadă de seară care să ne reducă din stresul cotidian ne putem folosi de un program. Programele cu pași sunt mult mai ușor de urmat și de respectat, întrucât ne dau sentimentul reușitei în cazul respectării lor.

În consecință, LaNuit a gândit o rutină de seară perfectă pentru îndepărtarea stresului care ne macină:

  1. Ai grijă de corpul tău – duș cald, exfoliere, îngrijirea tenului în urma demachierii
  2. Îmbracă un set de damă LaNuit și un kimono asortat ca să te simți cât mai comod posibil
  3. Alege o activitate relaxantă înainte de culcare – urmărește un documentar sau citește
  4. Ai grijă de mintea ta – 10 minute de meditație sau rugăciune înainte de somn

Urmărește rezultatele asupra stării tale zilnice!

Te asigurăm că o rutină care se concentrează asupra binelui și sănătății tale este una care va da roade remarcabile în timp scurt. O perioada de câteva săptămâni de îngrijire zilnică alături de brand-ul LaNuit este de ajuns pentru a-ți schimba complet modul în care abordezi încercările fiecărei zile.

Ai grijă de tine cu adevărat și vei putea observa schimbări în modul în care vezi lumea din jurul tău! Este magic ce poate face o rutină de îngrijire asupra unei persoane!

LaNuit este alături de tine în dezvoltarea către femeia care vrei să devii!

Compania noastră prioritizează starea de spirit a femeilor și face tot posibilul pentru a le asigura relaxare, răsfăț și feminitate. Ne dorim ca orice femeie să aibă grijă de ea și să simtă că merită să se simtă bine în pielea ei, indiferent de greutățile sau perioada epuizantă pe care o traversează!

Dacă vrei să ni te alături în a milita pentru o minte și un corp sănătos prin încurajarea îngrijirii personale, nu ezita să ne scrii! Așteptăm mail-ul tău la contact@lanuit.ro sau la numărul de telefon 0791431500!