placeholder

Planifici o călătorie în Germania?

Ați decis să vizitați Germania. Fie că sunteți în căutarea unor orașe pline de viață, drumeții alpine, istorie interesantă, castele de poveste, mâncare delicioasă, festivaluri distractive sau oameni prietenoși, Germania este destinația perfectă de vacanță europeană.

Nu numai că există o cantitate extraordinară de făcut, de văzut, de mâncat și de experiență în Germania, puteți combina cu ușurință o vizită în Germania cu alte destinații europene. Germania este ușor de circulat cu trenul, autobuzul, mașina sau bicicleta, iar mulți oameni vorbesc engleza.

Unde ar trebui să merg?

Germania Centrală  – Această regiune oferă orașe pline de viață, cum ar fi Köln, Düsseldorf și Frankfurt, orașe mai mici, cum ar fi Aachen, Wiesbaden, Koblenz și o mulțime de sate drăguțe. Există, de asemenea, zonele fluviului Rin și Mosel, podgorii, parcul național Eifel și dealuri frumoase. Combinați o vizită în centrul Germaniei cu o excursie în Olanda, Belgia, Luxemburg sau Franța.

Pădurea Neagră / Baden-Württemberg  –  Stuttgart este cel mai mare oraș din această regiune, iar orașele mai mici precum Baden-Baden, Heidelberg, Freiburg, Tübingen și Ulm justifică, de asemenea, o vizită. Podgoriile și vinăriile, orașele balneare, castelele (cum ar fi Hohenzollern sau Lichtenstein ), cascadele, Lacul Constance, satele drăguțe și drumețiile sunt, de asemenea, caracteristici ale regiunii Pădurea Neagră / Baden-Württemberg. Combinați o călătorie în Franța sau Elveția cu o vizită în sud-vestul Germaniei.

Bavaria / Alpi  – München este orașul caracteristic Bavaria, alături de orașe mai mici precum Regensburg, Nürnberg, Würtzburg, Bamberg și Passau. Există, de asemenea, faimosul Zugspitze, Cuibul Vulturului, castelul Neuschwanstein și lacul Chiemsee, precum și orașe alpine minunate precum Garmisch-Partenkirchen și Berchtesgaden. Combinați o călătorie în Bavaria cu o vizită în Austria, Republica Cehă sau Elveția.

Este mai bine să luați trenul sau să închiriați o mașină?

Sfatul nostru este că ar trebui să colaborezi cu una dintre cele mai sigure companii de transport Romania Germania. Zgr.ro este o companie care îți asigură cele mai bune condiții  de  călătorie. Vei vedea cât de calmă și confortabilă poate fi călătoria cu microbuzele moderne din flota zgr.ro și mai mult de atât te vei simți odihnit și pregătit pentru a te bucura de călătoria ta.

La zgr.ro veți găsi o selecție extinsă de soluții de transport de grup pentru o gamă largă de clienți cu plecări din toată România: București, Brașov, Constanța,Timișoara și multe alte orașe. Flota modernă, întreținută cu meticulozitate, include autobuze standard cu 8 locuri de lux, cu o listă lungă de facilități. Șoferii sunt însărcinați cu transportarea în siguranță, confortabil și la timp a pasagerilor.

Mașinile sunt dotate cu locuri spațioase astfel încât toți clienții să se simță confortabil, locuri de bagaje suficient de mari astfel încât fiecare client să poată transporta în mod gratuit un bagaj de 40kg, asistență telefonică dar și șansa de transport colete Germania – poți trimite colete în aproape orice oraș din Germania.