pictura pe numere avansati

Pictura pe numere pentru avansați – pasiunea ta, la un nou nivel!

Mai multe studii au demonstrat faptul că persoanele cu preocupări artistice fac față mai bine stresului, găsesc soluții originale la problemele vieții și, în general, au parte de o stare de spirit plăcută. Indiferent dacă e vorba despre a cânta la un instrument muzical, a sculpta sau a desena, activitățile creative aduc multe beneficii.

Pentru a face toate aceste lucruri, nu este nevoie să ai un talent deosebit sau multă experiență. Există și activități artistice la care nu este deloc dificil să ai acces, precum pictura pe numere.

pictura pe numere avansati

De la stadiul de începător la pictura pe numere pentru avansați

Această metodă de a crea propriile tablouri presupune folosirea unei adevărate hărți a imaginii pe care urmează să o pictezi. Ea este împărțită în fragmente de mici dimensiuni, în funcție de culorile care trebuie folosite pentru fiecare dintre ele, iar acestea primesc câte un număr. Astfel, vei ști exact de ce nuanță este nevoie în fiecare loc.

În acest fel, vei putea, fără să beneficiezi de un talent înnăscut, să imiți pânze celebre ale unor maeștri precum Salvador Dali, Pablo Picasso sau Vincent van Gogh. Sau, dacă ești pasionat de astfel de subiecte, vei realiza picturi pe teme religioase și te vei simți la fel ca un specialist în realizarea unor icoane. Multe persoane consideră că o astfel de experiență implică trăiri spirituale profunde.

Pe măsură ce exersezi, vei folosi pictura pe numere avansati astfel încât să realizezi și peisaje din natură sau peisaje urbane, portrete ale persoanelor dragi sau ale animăluțelor de companie, tablouri cu balerine sau chiar complicate lucrări abstracte, specifice artei moderne.

Ce include un set de pictură pe numere pentru avansați?

Pentru a putea să realizezi propriile capodopere, este necesar să faci o comandă în magazinul online Criando.ro. Începi prin a alege tabloul pe care vrei să îl realizezi, apoi plasezi comanda și vei primi următoarele elemente:

• o pânză din bumbac cu un desen conturat;

• o ramă din lemn;

• tuburi cu vopsea acrilică de înaltă calitate, care nu necesită amestecare cu apă;

• mai multe pensule de dimensiuni diferite;

• o coală de hârtie tip ciornă, cu desenul conturat pentru exercițiu înainte de a picta pe tablou;

• cleme metalice pentru a agăța tabloul în locul dorit, odată ce îl termini;

• o cutie din carton de bună calitate, lucios, cu mâner și design personalizat, care poate fi oferită cadou cu diferite ocazii.

Avantaje asigurate de pictura pe numere pentru avansați

Realizarea unor asemenea tablouri reprezintă mai mult decât un hobby și are meritul de a le aduce numeroase beneficii celor pasionați.

Efectele pentru starea psihică și emoțională au fost comparate cu cele ale sportului sau ale meditației și rugăciunii. Pentru câteva ore, creatorul se desprinde cu totul de problemele cotidiene și pătrunde cu sufletul într-o lume nouă, superioară, unde tot ce contează sunt nuanțele de culoare și proporțiile.

Satisfacția obținută în momentul în care închei lucrarea reprezintă o bucurie de care puțini oameni au parte. Frumusețea creată cu propriile mâini îți aduce un plus de încredere în sine și îți permite să abordezi cu încredere proiecte din ce în ce mai dificile.

Cei care vor să aprofundeze studiul picturii au ocazia să învețe foarte multe elemente referitoare atât la tehnica de a picta, cât și la diferitele nuanțe și combinații de culori.

Odată ce începi să o practici, pictura pe numere avansați are toate șansele să devină o pasiune importantă și una dintre marile plăceri ale vieții!