Pentru sănătatea ta mintală merită să ceri ajutor din partea specialiștilor – descoperă danielivan.ro

Psihologul nu mai reprezintă de mult un subiect tabu și speculațiile pe această bază nu mai sunt degeneratoare. Fiecare dintre noi a suferit minim o dată în viață o traumă, iar sănătatea mintală a fost afectată. Aceasta poate suferi dintr-o mulțime de motive, chiar și mediul în care trăim poate contribui la o stare a psihicului nu întocmai bună. Din acest motiv, este util să apelezi la un medic psiholog înainte ca problemele să fie și mai mari.

Sănătatea ta mintală merită ajutor din partea specialiștilor!

Anxietatea, depresia, problemele de personalitate, incapacitatea de a comunica, problemele în relația de cuplu sau în familie sunt doar câteva dintre cele cu care ne confruntăm cu toții. Acestea nu doar că afectează psihicul, ci localizează probleme la nivelul întregului organism. Este posibil să ai probleme cu greutatea, cu kilogramele în plus sau în minus. Pentru a nu intra într-un cerc vicios care nu îți mai permite să evoluezi, poți solicita ajutorul unui psiholog. Dacă ești în căutarea de un cabinet bun de psihologie in  Bucuresti Daniel Ivan îți este alături!

Psihoterapeutul este orientat în permanență către nevoile pacienților, a celor care își doresc să își vindece traume și să coopereze pentru a-și îmbunătăți întreaga stare. Primul pas este să contactezi cabinetul, apoi să te prezinți la ședințele de terapie. Drumul către vindecare mintală începe atunci și cu siguranță vei reuși să treci prin toate problemele cu ușurință.

Servicii de psihoterapie disponibile în cadrul cabinetului

Daniel Ivan te poate ajuta în problemele de personalitate, de cuplu ori anxietate și depresie. Cu alte cuvinte, dacă ai probleme cu relaționarea cu cei din jur, deprivare emoțională, neîncrederea în ceilalți, frica de abandon, izolare, blocaje în cuplu sau în gestionarea despărțirilor, probleme de familie, relația cu copii și adolescenții, atacuri de panică, depresie, situații de criză și multe altele, specialistul poate veni în ajutorul tău.

Sunt o mulțime de stări prin care poți trece din cauza acestor situații. Un psiholog bun îți poate oferi o altă perspectivă despre toate problemele prin care treci, despre modul în care le poți gestiona și, mai ales, cum poți să faci față mai ușor situațiilor de criză. Metodele psihoterapeutice implică diferite tehnici care sunt personalizate în funcție de fiecare pacient, așadar vei avea sprijinul necesar în fiecare etapă.

Remedierea problemelor la nivelul psihicului este un proces esențial pentru o viață sănătoasă din toate punctele de vedere. Psihoterapeutul Daniel Ivan se concentrează pe viața de adult, care poate fi mult mai îmbunătățită după ședințele respective.

Metode terapeutice pentru fiecare client

În cadrul cabinetului psihologic vei fi întâmpinat de oameni cu experiență, gata să te ajute în problemele tale. Vei avea parte de diferite terapii în funcție de ceea ce funcționează în cazul tău. Pe site-ul danielivan.ro ai la dispoziție toate detaliile.

Metodele terapeutice au în vedere terapia cognitiv-comportamentală, schema Therapie sau terapie de cuplu și familie. Toate acestea sunt construite astfel încât să te ajute să depășești mai ușor problemele, să le înțelegi și mai ales să le vindeci.

Contact: : contact@danielivan.ro