Oferte speciale pentru femei și viitoarele mame la Centrul Medical Dr. Gheorghe Iliev din Iași

Începem luna martie cu o veste foarte bună pentru femei și viitoarele mame, în special cele din Iași și împrejurimi. Centrul Medical Dr. Gheorghe Iliev din Iași a pregătit o serie de oferte speciale pentru această perioadă, astfel încât femeile să poată avea grijă de sănătatea lor și a copiilor lor într-un mod mai accesibil și eficient.

Una dintre ofertele speciale este o reducere de 10% la orice morfologie fetală de trimestru 1, 2 sau 3. Acest serviciu este foarte important pentru viitoarele mame, deoarece permite medicului să monitorizeze dezvoltarea fătului și să detecteze eventualele probleme într-un stadiu incipient. Reducerea oferită de Centrul Medical Dr. Gheorghe Iliev face ca acest serviciu să fie mai accesibil pentru toate femeile.

Dar aceasta nu este singura ofertă specială pentru luna martie. Centrul Medical Dr. Gheorghe Iliev oferă și un pachet de screening ecografic, care include ecografia mamară și ecografia transvaginală, la prețul special de 400 de lei. Aceste două tipuri de ecografii sunt importante pentru a detecta eventuale probleme la nivelul sânului și al organelor reproducătoare, astfel încât să se poată interveni într-un stadiu incipient și să se prevină apariția unor afecțiuni mai grave.

Pentru a beneficia de aceste oferte speciale, femeile se pot programa simplu și rapid la numărul de telefon 0735 867 886 începând cu data de astăzi. Este important să se acorde atenție sănătății noastre, iar aceste oferte speciale sunt o oportunitate excelentă pentru a face acest lucru într-un mod mai accesibil și eficient.

https://driliev.ro/

Tel: 0735 867 886

Adresa: Complex Palas, Iasi, str. Palas 7D, Corp C2, Intrarea 1, Etaj 1