O atmosferă senină și relaxantă în casa ta cu mobilierul din lemn masiv de stejar

Vrei un interior unic? Lemnul masiv este soluția. Viu, acest material face ca fiecare creație să fie unică. Un alt avantaj, este că mobilierul din lemn masiv se potrivește cu toate stilurile. 

Lemnul masiv este din ce în ce mai prezent în interioarele noastre. Fie pentru farmecul, robustețea sau longevitatea sa, este un material viu care îi atrage pe mulți dintre noi.

O mână de producători au ales să folosească lemn masiv de stejar în producția de mobilier, un lemn plăcut atât pentru avantajele sale de mediu, cât și pentru calitatea sa!

Stejarul este durabil, greu și deschis la culoare. Este unul dintre cele mai bune lemne pentru fabricarea mobilierului. Dacă lemnul de stejar se îmbină corespunzător, astfel încât tensiunea să fie distribuită uniform, un scaun masiv de stejar poate rezista un secol sau mai mult de utilizare zilnică. O masă, un dulap sau o comodă ar putea dura și mai mult, deoarece nu sunt supuse forței  pe care trebuie să o suporte un scaun în timp ce ocupantul său își mută greutatea pe el.

Mobilierul construit din stejar este considerabil mai rezistent decât cel din alte lemne de esență tare, cum ar fi pin, tec, etc. Dacă ai o familie activă, mobilierul din stejar este o opțiune bună, pentru că nu se deteriorează ușor.

În general, avantajele mobilierului din lemn masiv de stejar sunt:

  • Farmecul din autenticitate. Se creează instantaneu o atmosferă senină și relaxantă în camera în care este prezent.
  • Stejarul este un lemn foarte puternic și durabil, cu o granulație frumoasă, distinctivă.
  • Este foarte rezistent la zgârieturi, pete și praf și nu necesită curățare și lustruire regulată ca multe alte tipuri de lemne.
  • Mai puțină deformare decât la alte tipuri de lemn.
  • Acceptă cu ușurință o mare varietate de finisaje.
  • Foarte rezistent la insecte și ciuperci.
  • Este mai puțin probabil să se deformeze atunci când este expus la lumina soarelui.
  • Proprietăți bune de rezistență la apă.
  • Foarte rezistent la uzură.

Compania Ronex produce de mai bine de 20 de ani mobilier din lemn masiv, mobilă de serie sau la comandă. La ei găsești mobilier de living – dining, bucătărie, dormitor, mobilier pentru vinotecă, cramă, bar, toate acestea putând fi executate în stil clasic, modern, industrial sau contemporan. Pe site-ul web se pot vizualiza multiple imagini cu mobilierul produs de Ronex potrivit pentru orice casă care se respectă.

Oricine poate beneficia de produsele Ronex iar cei care au nevoie de consultanță în alegerea produselor pot primi sfaturi de la specialiști pentru a face cele mai bune alegeri.