Merita sa investesti in porti de aluminiu?

Atunci cand trebuie sa construiesti un gard si sa alegi portile pentru acces, tendinta este de a cauta o optiune echilibrata din punct de vedere al raportului calitate/pret.  Gardurile si portile de aluminiu par destul de putin atractive, dat fiind faptul ca au preturi mai mari decat solutiile similare din otel sau fier forjat.

Daca analizezi cu atentie insa, vei descoperi ca niste porti aluminiuiti pot oferi extrem de multe avantaje si pe termen lung, pot genera costuri minime.

Care sunt motivele pentru care merita sa investesti in porti de aluminiu?

1. Se instaleaza rapid, ceea ce face mana de lucru sa fie mai ieftina. Daca iti sa te bucuri rapid de gardul pe care il construiesti, aluminiul este cel mai potrivit material.

2. Pot fi colorate in orice culoare si pot fi vopsite in camp electrostatic. Daca vrei sa te bucuri de porti rosii, o poti face fara niciun fel de probleme. Vopsirea in camp electrostatic vine la pachet cu o multime de avantaje: asigura o acoperire perfecta, intr-un strat subtire, asigura o aderenta foarte buna a vopselii la metal si rezista bine pe termen lung;

3. Nu ruginesc. O alta caracteristica excelenta a portilor de aluminiu este faptul ca nu ruginesc, asa cum se intampla in cazul portilor din otel sau a celor din fier forjat;

4. Rezista foarte bine in fata conditiilor vitrege de mediu. Poti sa instalezi porti de aluminiu oriunde: in zone de munte, in zone de coasta sau chiar si in zone desertice. Acestea nu sunt afectate de factorii de mediu si rezista fara probleme pentru zeci de ani;

5. Au un aspect deosebit. Un alt mare avantj al portilor de aluminiu este aspectul deosebit. Daca iti doresti un gard si porti elegante, poti opta pentru aceasta varianta.

Portile de aluminiu isi pastreaza proprietatile in timp, chiar si in urma unei exploatari intense si odata ce nu mai sunt folosite, pot sa fie reciclate si transformate intr-un alt obiect. Aceasta caracteristica este extrem de importanta, in conditiile in care suntem din ce in ce mai obligati sa cautam solutii pentru a consuma resurse mai putine.

Daca te incanta ideea unor porti de aluminiu, pe https://www.virtuoso.ro/ poti gasi mai multe optiuni interesante, atat din punct de vedere al constructiei, cat si din punct de vedere estetic.