Locuri de muncă Teleorman. Agricultura și domeniul energetic, cele mai ofertante oportunitati

Noi locuri de muncă în Teleorman sunt înscrise pe platformele de recrutare în cele mai importante localități ale județului. Candidații din Alexandria, Turnu Măgurele sau Roșiorii de Vede se pot orienta către companiile locale din domeniul enegetic, agricol sau producția de țigări.

Candidații din zona de sud a țării interesati de locuri de munca Teleorman pot găsi tot mai multe oferte în zona lor pe platforma de recrutare www.ejobs.ro. Cele mai multe oferte sunt în domeniul afacerilor agricole, de la reprezentanți de vânzări la consultați pentru utilaje și strategii de dezvoltare. Dar și ofertele din domeniul energetic sunt în topul căutărilor pentru locuri de muncă în Teleorman.


Locuri de muncă în Teleorman – domeniul energetic


Una dintre cele mai mari companii românești de distribuție a energiei electrice oferă un post de inginer în orașul Alexandria. Candidații care sunt interesați de postul de inginer suport operațional trebuie să aibă experiență de minim doi ani în domeniu, studii superioare în domeniul tehnic și cunoștințe tehnico-energetice privind distribuția energiei electrice. De asemenea, sunt importante spiritul de inițiativă, flexibilitatea și adaptarea rapidă la mediul nou de lucru. Candidatul ideal trebuie să aibă și bune abilități de organizare și gestionare a timpului, un nivel ridicat de etică de lucru și integritate morală.


Aceeași companie caută și un candidat pentru postul de electrician exploatare rețele electrice, iar oferta se adresează tuturor celor care caută locuri de muncă în Teleorman, candidaților din diverse localități din județ sau din Slatina.
Candidatul ideal trebuie să aibă diplomă de la o școală profesională cu profil electric, cunoștințe privind activitatea în instalațiile electroenergetice, permis de conducere categoria B, dar și cunoștințe tehnice privind exploatarea liniilor electrice aeriene.


Consultant vânzări – domeniul utilajelor agricole


Una dintre companiile cu o prezență constantă în județ, care importă utilaje agricole, oferă pe platforma de recrutare www.ejobs.ro, un post de consultant Spare Parts Sales & Admin. Candidatul se va ocupa de vânzarea pieselor de schimb din filiala companiei și va acționa ca un partener și consultant pentru clienți.


Pentru acest post este nevoie de studii medii sau superioare din domeniul tehnic sau agricol și totodată de cunoștințe pentru înțelegerea documentației tehnice care însoțește utilajele agricole. Este nevoie de cunoștințe de lucru pe calculator și de limba engleză la un nivel mediu.

Compania oferă un salariu adecvat, bonusuri trimestriale, tichete de masă și o zi de lucru de acasă pe săptămână.


Trade Account Executive – distribuitor produse din tutun


Un jucător important pe piața de distribuție FMCG din România oferă postul de trade account executive. Candidatul ideal trebuie să aibă studii superioare și o experiență în domeniu de minim doi ani. El se va ocupa de activitatea subdistribuitorilor din zona alocată pentru a crește profitul și vizibilitatea produselor din portofoliu.

Pentru acest post este nevoie de abilități manageriale, viziune și gândire strategică, abilități de vânzare și negociere și spirit de initiațivă. Se oferă un pachet generos de beneficii, comisioane lunare, tichete de masă și asigurare privată de sănătate.


Acestea sunt doar cateva dintre ofertele noi de lucru de pe platforma www.ejobs.ro pentru candidații ambițioși din Alexandria și din celelalte localități ale județului Teleorman, interesați să își dezvolte cariera în domeniul vânzărilor.

Candidații flexibili oferte de angajari si în vecinătate ca locuri de munca Arges, locuri de munca Dambovita, locuri de munca Giurgiu sau Otopeni.

Posturile disponibile includ sunt pentru tot felul de meserii ca sofer cat Bstivuitorist. Angajatorii cauta candidati cu educatie medie care sunt dispusi sa se implice in diferite proiecte si sa progreseze.