Largeformat Globalprint iti ofera ambalaje de carton de o calitate superioara

Pe masura ce ne indreptam catre moduri de viata mai sustenabile si durabile, unul dintre lucrurile pe care le intalnim zilnic este alegerea noastra pentru ambalaje.

Marea majoritate a ambalajelor sunt din plastic. Unele materiale plastice sunt reciclabile, dar realitatea este ca doar un mic procent din materiale plastice sunt reciclate. Deci, care sunt cele mai bune optiuni? Pe masura ce tot mai multi oameni devin constienti de protejarea mediului si cauta alternative, a existat o crestere extraordinara in industria ambalajelor durabile.

Acum exista multe alternative inovatoare si eficiente la plastic si anume ambalaje carton. Ambalajul din carton exista de multi ani si a fost rafinat si perfectionat in unele dintre cele mai eficiente, ieftine si durabile optiuni de ambalare. Cartonul vine intr-o varietate de forme si joaca un rol crucial in mentinerea vietii noastre ingrijite si ordonate, ajuta la pastrarea alimentelor proaspete si a produselor noastre in siguranta si poate fi refolosit.

Cat de raspandite sunt ambalajele din carton?

Ambalajele din carton sunt foarte populare. Aproape fiecare afacere care se ocupa de transporturi si logistica utilizeaza ambalaje carton pentru a-si proteja bunurile in timpul transportului. Majoritatea firmelor prefera cartonul datorita pretului scazut si personalizarii usoare. Unele intreprinderi mici si mijlocii folosesc, de asemenea, ambalaje carton pentru a demonstra ca sunt marci ecologice.

De ce este cartonul mai bun decat plasticul?

Exista multe motive pentru care cartonul este o alegere mai buna de decat plasticul. Pentru inceput, cartonul este alegerea ideala pentru mediu. Cartonul este reciclabil si biodegradabil. Pe de alta parte, plasticul este un contaminant periculos si dureaza sute de ani pentru a se descompune.

Un alt avantaj pentru ambalaje carton este ca ocupa mai putin spatiu atunci cand sunt depozitate, deoarece majoritatea ambalajelor de carton sunt pliabile.

Dar cea mai importanta diferenta intre ambalaje carton si cele din plastic este pretul. Cartonul este considerabil mai ieftin si mai accesibil decat plasticul. Poti obtine ambalaje carton de calitate, complet personalizate, la acelasi pret ca ambalajul din plastic de cea mai scazuta calitate.

Cand vine vorba de transport si logistica, cartonul castiga din nou. Expedierea produselor in ambalaje carton costa considerabil mai putin in comparatie cu ambalajele din plastic, deoarece cartonul este foarte usor.

Cand iei in considerare alegerea pentru cele mai bune ambalaje carton, este important sa te gandesti la anumite aspecte:

Dimensiunea ambalajului

Dimensiunea ambalajelor joaca un rol esential in protejarea bunurilor si produselor clientilor tai. Dimensiunea pentru ambalaje carton va avea beneficii semnificative atunci cand incerci sa gestionezi costurile, oferind in acelasi timp protectie produsului. Evaluarea adecvata a cerintelor tale aduce beneficii asupra costurilor de transport. Adesea, costurile de transport sunt determinate de greutate. Prin urmare, cu cat ambalajele sunt mai grele, cu atat costul de transport este mai mare. Selectarea dimensiunii corecte pentru ambalaje carton va reduce greutatea si va contribui la reducerea costurilor. Alegand ambalaje carton de dimensiuni adecvate pentru produsele tale, spatiul ocupat in vehiculul de transport poate fi redus, ulterior reducand amprenta totala de carbon a transportului.

Personalizare

Un alt motiv pentru a alege ambalaje carton pentru afacerea ta este personalizarea usoara. Ambalajele de carton sunt complet adaptabile. Cu doar cateva ajustari, cartonul se poate adapta nevoilor companiei tale. Imprimarea pe carton este o procedura foarte rapida si usoara. La fel si lipirea etichetelor. Chiar daca ai un buget foarte mic, un ambalaj carton personalizat doar cu logo-ul companiei tale este adesea suficient pentru a-ti face produsele recunoscute. Daca ai un buget de marketing mai mare, poti alege ambalaje carton calitative, complet personalizate pentru a-ti face marca sa iasa in evidenta.

De asemenea, cartonul este unul dintre cele mai usor de taiat si modificat materiale de ambalare. Modelarea si redimensionarea cartonului pentru a se potrivi cu produse de diferite forme si proportii este aproape fara efort.

Cost eficient

Ambalarea este o cheltuiala suplimentara pentru afaceri, dar este una inevitabila. Nu poti vinde articole fara acel strat exterior de protectie si acoperire prezentabila. In caz contrar, risti sa iti expui produsele la deteriorare si sa le uzezi mai repede iar acest lucru iti poate dauna reputatiei marcii si iti poti pierde clientii. De aceea, alege ambalaje carton.

 Costurile de ambalare si costurile de personalizare joaca adesea un rol major in luarea deciziilor.

Pretul cartonului este foarte rezonabil, mai ales cand il compari cu costul optiunilor alternative de ambalare, cum ar fi plasticul, astfel, pe termen lung, alegerea de ambalaje carton te ajuta sa economisesti bani.

Alege ambalaje carton daca iti doresti un material de ambalare surprinzator de durabil, care poate fi folosit pentru a depozita si transporta in siguranta o gama larga de marfuri si produse. Ambalajele de carton sunt rentabile, versatile si, cel mai important, ecologice. Daca doresti sa obtii ambalaje carton de calitate pentru nevoile tale de afaceri sau personale, nu ezita sa apelezi la Largeformat Globalprint.