Inovație și expertiză în sisteme de încălzire și instalații. Acum game de produse Afriso și pe QuickShop.ro

Fondată în 1869 de Adelbert Fritz în Schmiedefeld, Germania, Afriso este o companie inovatoare, de dimensiuni medii, cu peste 1.000 de angajați la nivel mondial. Specializată în producerea dispozitivelor de măsurare și control pentru temperatură și presiune, Afriso a extins, de-a lungul anilor, gama sa de produse pentru a include sisteme de protecție a mediului și tehnologii avansate pentru industria de încălzire și instalații de rezervoare.

Produsele Afriso pentru eficiență și confort

Afriso oferă o gamă largă de produse pentru instalații și sisteme de încălzire, de la manometre radiale, termometre, la ventile și supape. Acestea sunt concepute pentru a asigura un echilibru între confortul termic și eficiența energetică, oferind totodată siguranță și ușurință în utilizare. Fiecare element din această gamă contribuie la crearea unei instalații de încălzire sigure, eficiente și confortabile.

Inovații în domeniul Smart Home

Afriso a fost un pionier în sectorul Smart Home, cu produse pentru raportarea evenimentelor în clădiri lansate încă din 1997. Continuând tradiția sa de inovație, compania a dezvoltat tehnologia Smart Home, oferind senzori avansați și sisteme ce cresc securitatea și confortul în clădiri, îmbunătățind în același timp calitatea climatului interior.

Contribuția Afriso în industrie

Prin dedicarea sa față de inovație și calitate, Afriso a devenit un nume respectat în industrie. Angajamentul companiei față de dezvoltarea unor tehnologii mai sigure și mai eficiente pentru viitor subliniază poziția sa de lider în oferirea de soluții pentru sisteme de încălzire și instalații, marcându-și astfel amprenta în evoluția tehnologică și sustenabilitatea mediului.

Produse afriso disponibile pe  QuickShop: varietate și calitate

Magazinul online QuickShop oferă o gamă largă de produse Afriso, recunoscute pentru inovația și calitatea lor în sisteme de încălzire și instalații. La QuickShop, clienții pot găsi cu ușurință produse Afriso adaptate nevoilor lor, de la manometre radiale la ventile și supape, toate proiectate pentru a asigura eficiență energetică și confort termic.

Manometre radiale cu tub bourdon Afriso

Disponibile în variante de 4, 6, 10 și 16 bar, manometrele radiale cu tub Bourdon Afriso (modele RF100 și RF63) sunt ideale pentru măsurarea precisă a presiunii în diverse sisteme. Fabricate din materiale durabile, aceste manometre oferă o citire ușoară, fiind potrivite atât pentru aplicații industriale, cât și rezidențiale.

Termometre și termomanometre Afriso

QuickShop.ro găzduiește o selecție variată de termometre și termomanometre Afriso. Printre acestea se numără termometrul axial BiTh 63 K, un dispozitiv eficient pentru măsurarea temperaturii în sistemele de încălzire, și termomanometrele axiale și radiale TM80, ce combină funcționalitățile unui termometru și manometru, esențiale pentru monitorizarea atât a presiunii cât și a temperaturii.

Ventile și supape Afriso

La QuickShop, clienții pot achiziționa o varietate de ventile și supape Afriso, inclusiv ventile termostatice de amestec (modele ATM 343, ATM 346) pentru reglarea temperaturii apei în sisteme de încălzire, ventile de protecție anti-îngheț (modele AAV 100, AAV 300) pentru a proteja instalațiile de încălzire împotriva înghețului, și ventil termic de siguranță (TSK), care oferă protecție în caz de defecțiuni sau suprapresiuni.

Sisteme pentru controlul arderii și siguranță Afriso

QuickShop include în oferta sa și sisteme Afriso pentru controlul arderii, cum ar fi regulatorul Afriso FR1, care optimizează procesul de ardere, reducând consumul de combustibil și emisiile. De asemenea, grupul de siguranță KSG Mini asigură protecție împotriva suprapresiunilor și altor probleme potențiale în cazane.

Aerisitoare automate și vane de amestec Afriso

În plus, aerisitoarele automate PrimoVent Afriso sunt disponibile pentru eliminarea gazelor din lichidele din sistemele solare și de încălzire, iar vanele de amestec cu trei căi ARV Vario ProClick contribuie la eficientizarea sistemelor de încălzire și răcire.

Prin magazinul specializat online, QuickShop, clienții au acces la toate aceste produse Afriso de înaltă calitate, garantând astfel o experiență superioară în domeniul instalațiilor și sistemelor de încălzire.