Informații utile despre cada freestanding din compozit: află de ce merită investiția

Îți dorești să ai parte de băi lungi și relaxante, pentru a te deconecta și pentru a-ți recăpăta puterile?

Începe prin a investi într-o cada freestanding compozit Elves, care întrunește condițiile necesare pe care le cauți. Este vorba despre un obiect sanitar de calitate, care îți va aduce un plus de stil și eleganță în locuință, indiferent dacă alegi să îl montezi în baie ori într-o altă încăpere din casă. Descoperă, așadar, de ce merită investiție și care sunt avantajele pe care ți le oferă.

Cada freestanding compozit – o poți așeza oriunde îți dorești în casă

Spre deosebire de cada clasică, simplă, pe cea stand alone o poți monta oriunde vrei, atâtat timp cât dispui de o sursă de apă, dar și de o scurgere eficientă. De exemplu, poți așeza cada în baie, în centru, dacă ai suficient spațiu sau o poți monta în dormitor, dacă vrei să te bucuri de o atmosferă plăcută, așa cum până acum ai văzut doar în hotelurile de lux.

Cada stand alone, elegantă și frumoasă

Din punct de vedere al design-ului, cada de tip freestanding este mult mai frumoasă ca aspect decât modelul clasic și îți aduce un plus de stil în locuința personală. În plus, în funcție de imaginea de ansamblu pe care vrei să o conturezi, poți să optezi pentru o cadă dreptunghiulară, ideală pentru stilul scandinav, pentru o cadă asimetrică, dacă vrei un model care să iasă din tiparele clasice sau o cadă ovală, frumoasă și elegantă.

Durată de viață sporită

În ceea ce privește durata de viață a unei căzi freestanding, aceasta poate ajunge și până la 15 – 20 de ani, mai ales dacă o întreții în mod corespunzător. O astfel de cadă este realizată din materiale de calitate, menite să își păstreze proprietățile o perioadă îndelungată, fără să-ți faci griji că și-ar putea pierde culoarea la un moment dat.

Dimensiuni

Pe piață găsești astăzi o varietate de căzi freestanding interesante, de diferite dimensiuni. Dacă, însă, după ce măsori îți dai seama că niciuna dintre dimensiunile standard nu este potrivită pentru spațiul pe care îl ai, nicio problemă: poți obține o cadă realizată pe comadă, pentru a avea certitudinea că se pliază perfect acolo unde ai nevoie de ea.

Gamă cromatică variată

Un alt detaliu, pe care este bine să îl știi este acela că producătorii îți oferă atât posibilitatea de a investi într-o cadă albă, simplă, cât și într-o cadă colorată, dacă vrei să ieși din tiparele clasice. De exemplu, poți alege o cadă gri sau una maro, care să vină frumos în completarea imaginii de ansamblu din spațiul în care o amplasezi.

Funcții interesante

Nu în ultimul rând, trebuie să știi că cele mai moderne modele de căzi freestanding sunt dotate și cu funcții deosebite. De exemplu, funcția de masaj îți este la îndemână atunci când vrei să te simți acasă exact ca la un spa. Tot ce trebuie să faci este să alegi intensitatea nivelului potrivit pentru tine, iar apoi să uiți de toate grijile și problemele.

Poți comanda online cada pe care ți-o dorești

Dacă vrei să economisești timp și să nu-ți mai faci griji în privința transportului, alege să comanzi cada dorită direct din mediul online. Aici ai la dispoziție descrieri detaliate pentru fiecare model în parte, dar și fotografii reprezentative, care te ajută să iei o decizie.

Elves.roîți este un sprijin de nădejde când vrei să faci o investiție acasă. Online găsești tot ce ai nevoie: de la cele mai frumoaseoglinzi baie:https://elves.ro/31-oglinzi-de-baie, până la baterii de cadă, precum și căzi moderne și eficiente!

Date de contact:

Email: office@elves.ro

Telefon: 0760 077 183