masina de canelat

Iata ce poate acompania o masina de canelat – ce continue setul de livrare?

Evident, atunci cand cumperi o anumita unealta, nu primesti doar unealta in sine. In 99.9% din cazuri, aceasta mai este insotita de alte accesorii si componente care maresc numarul de aplicatii posibile ale uneltei. In alte cazuri, aceste accesorii au rolul de a te ajuta in procesul de mentenanta, accesibilitate, mobilitate si altele.

Acelasi concept se aplica si la o masina de canelat. Acest tip de unealta vine cu un set de livrare care poate contine mai multe sau mai putine accesorii, in functie de producator, dar si de tipul uneltei – hobby sau profesionala.

Astfel, iata care sunt cateva dintre lucrurile care mai pot acompania o astfel de unealta.

Cheie pentru splinturi cotita

Aceasta te ajuta sa accesezi mai eficient splinturile greu accesibile sau mai incapatanate, dupa cum s-ar spune. Un splint este, de regula, un element de fixare care are rolul de a asigura piulitele – previne desurubarea accidentala.

O masina de canelat poate prezenta cateva splinturi, caz in care o astfel de cheie trebuie inclusa in setul de livrare.

Flansa de prindere

O flansa este, dupa cum stii, componenta care garanteaza imbinarea etansa a unor piese sau accesorii fata de unealta principala. De obicei, o astfel de flansa este deja prezenta la uneltele achizitionate, caz in care una mai este inclusa in setul de livrare pentru o eventuala inlocuire pe viitor.

Un producator de renume nu va livra o masina de canelat fara accesoriile aditionale de care ai putea avea nevoie pe viitor.

Piulite rotunde

Totodata, sunt cazuri in care piulitele pur si simplu dispar de la locul lor – ori devin uzate si trebuie inlocuite. Din moment ce piulitele din comert rar pot fi de incredere, producatorii aleg sa introduca piulite industriale in setul de livrare al unei unelte.

Astfel, ai garantia unei piese de inlocuire de calitate superioara, care nu te va dezamagi prea curand. Acesta este un plus bine venit, mai ales atunci cand colaborezi cu un producator cunoscut si stii ca setul de livrare este echipat corespunzator, cu elemente de calitate.

Maner suplimentar

Dupa cum probabil stii, manerul prezent la o masina de canelat este destul de solicitat in timpul sarcinilor uzuale. Drept urmare, acesta poate incepe sa prezinte urme de uzura mult mai devreme decat restul uneltei. Tocmai de aceea, se introduce uneori un maner suplimentar in setul de livrare.

Acesta poate avea ori un rol de inlocuire al manerului curent, ori poate fi atasat unei alte parti a masinii de canelat pentru a imbunatati controlul asupra uneltei, daca este nevoie.

Vrei sa afli ce contine setul de livrare atunci cand comanzi o masina de canelat?

Nimic mai simplu! ProENERG intelege nevoile mesterilor romani si tocmai de aceea a introdus o sectiune speciala aferenta fiecarei masini de canelat referitoare la elementele si accesoriile prezente in setul de livrare.

Astfel, vei sti cu siguranta ce accesorii vei primi, lasand surprizele pe alta data, dupa cum s-ar spune. Totodata, acest magazin online vine si cu un pret extrem de avantajos, indiferent de tipul de echipamente de care ai nevoie, precum si cu garantia calitatii superioare!