placeholder

Helios – descopera online o gama bogata de ferestre si usi

15 ani de experiență în industria tâmplăriei termoizolante

HELIOS, companie producătoare de tâmplărie termoizolantă din PVC și aluminiu te invita virtual în primul showroom online din Transilvania. Ai consultanta gratuită și acces rapid la sute de combinatii de culori, componente și stiluri pentru amenajarea locuinței sau spațiului tău comercial. 

Explorează salonul de expozitie în 3D

Platforma interactiva FerestreHelios.ro permite accesarea de pe telefon, tableta, PC sau laptop; în cele doar cateva luni de la lansare a reușit sa faciliteze sute de tururi ghidate și zeci mii de accesari, din întreaga țară dar și de peste hotare. De ce a devenit acest site atat de popular și de util?

Clienții și partenerii apreciază modul în care se poate economisi timp prețios (consumat altfel pe deplasări în locațiile fizice ale Helios), se bucura de posibilitatea accesării non-stop, din orice parte a țării ori a lumii, participării la turul virtual a unui număr mare oameni și consultanței profesionale. 

Un consultant este gata sa te ghideze și să îți răspundă la întrebări  

Pentru parcurgerea showroom-ului virtual vizitatorii au nevoie doar de un dispozitiv cu o conexiune stabilă la internet. Pentru a se bucura de consultanță profesională pentru configurarea soluțiilor potrivite, este nevoie și de o linie telefonică funcțională. Reprezentanții de vânzări Helios vor oferi consiliere și recomandări conform solicitărilor funcționale și estetice ale doritorilor.

Oferta actualizata de ferestre, uși exterioare uși culisante, pe site

Pe site-ul FerestreHelios.ro ai parte de ferestre si usi termoizolante cu design modern și tehnologie de varf, descoperi o gama de produse accesibile dar și de top, în funcție de buget, arhitectura casei sau necesitățile de izolare termică și fonică. Vezi trei categorii de elemente prezentate în detaliu, cu detalii tehnice, imagini (foto si 3D) si video. Acestea sunt însoțite de  informații precum: coeficientul de izolare fonica, performantele de eficienta termica, nivelul de securitate împotriva pătrunderii prin efracție, tipul profilelor folosite, suprafața vitrata, deschidere maximă, pachete de sticla (sticle speciale laminate, securizate sau decorative), culori și texturi, feronerie sau alte accesorii.

In plus, vizitatorii pot vizualiza întreg paletarul de peste 25 culori pentru variantele de infoliere, vopsiri pentru placari de aluminiu și aluminiu și pot vizualiza și descărca pentru fiecare produs fise tehnice. Acestea conțin prezentări detaliate, descrierea componentelor și avantajelor fiecărui model în parte.

Mii de europeni aleg Helios, in fiecare an, pentru…

  • Cei peste 16 ani de experiență în industria tâmplăriei termoizolante
  • Garantia calitatii – Helios fabrica peste 400 ferestre pe zi
  • Consultanta de specialitate
  • Minim 5 ani garanție pentru toate produsele
  • Produse realizate cu tehnologii de ultima ora
  • Design inovativ și gamă variată de culori și accesorii
  • Montaj profesional

Distribuitori și parteneri în Ardeal și Moldova

Pentru a discuta “live” cu un reprezentant sau partener HELIOS, a vedea mostre si a rasfoi un catalog tiparit, cauta cel mai apropiat distribuitor local, pe pagina de contact a www.ferestrehelios.ro. Vei găsi toți partenerii și distribuitorii din România, din județele: Bistrita Nasaud, Maramureș, Suceava, Timiș, Cluj, Mures, Harghita, Bihor, Arad, Salaj, Satu Mare, Sibiu, Alba.