Flexibilitate financiară cu un credit de la Credit.ro

Uneori, poate fi nevoie să faci un credit pentru a rezolva anumite probleme presante sau atunci când ai nevoie de o sumă mare de bani de care nu dispui altfel. Flexibilitatea financiară a devenit foarte importantă în ultima vreme, având în vedere modul în care fluctuează economia și toate situațiile care pot apărea peste noapte, fiind extrem de căutată de la IFN-uri.

Mai multe tipuri de credite de ales în funcție de nevoile tale

Pe Credit.ropoți găsi mai multe tipuri de credite, atât pentru persoane fizice, cât și pentru persoane juridice, astfel încât să poți selecta de fiecare dată serviciul care te ajută cel mai bine și care se potrivește nevoilor tale. De la creditele de nevoi personale și până la cele ipotecare sau pentru investiții, compania s-a străduit să acopere o gamă cât mai largă de cerințe și nevoi ale potențialilor clienți. În plus, evaluarea este tot timpul gratuită și vei primi un răspuns în cel mai scurt timp.

Obții un credit în doar 5 pași simpli

Pentru a obține creditul de la Credit.ro va trebui să urmezi doar 5 pași simpli:

  1. Aplică online – tot ce trebuie să faci este să completezi formularul online cu datele solicitate și să selectezi tipul de credit dorit. Ulterior, preaprobarea se face în maxim 10 minute.
  2. Preaprobaea creditului – un consultant de la Credit.ro va face verificările necesare pentru a te contacta ulterior în vederea trimiterii documentelor. 
  3. Aprobarea creditului – după ce au fost analizate documentele, se va aproba creditul și o copie a contractului pe mail fără costuri suplimentare.
  4. Evaluarea garanției – ulterior, vei fi contactat de un consultant sau de un evaluator IFN care va vizita proprietatea și vei achita o taxă pentru evaluare. 
  5. Semnezi contractul – poți vizita biroul unde vei cunoaște întreaga echipă și notarul pentru a finaliza actele și ulterior vei primi în 24 de ore banii în cont.

Ce avantaje obții când lucrezi cu Credit.ro?

Atunci când alegi să lucrezi cu credit.ro există o serie de beneficii și avantaje pe care le vei obține. În primul rând, vei avea dobândă fixă, creditele nefiind influențate de ROBOR și nici de alți indicatori financiari. De asemenea, toate creditele vin cu dobândă fixă, indiferent de specificul lor, deci nu trebuie să îți faci griji în acest sens.

Ai garanție la plata dobânzii. În cazul în care nu poți să plătești la timp dobânda, vei avea 7 zile de grație fără penalități, în funcție de tipul de credit pe care l-ai ales.

Creditul se va aproba în maxim 24 de ore, cu tot cu verificările existente, ceea ce înseamnă că nu trebuie să aștepți foarte mult pentru a obține banii. Este necesar să te asiguri că îndeplinești toate condițiile pentru a ușura procesul de obținere a creditului.

În plus, te bucuri de transparență pentru că, prin serviciul IFN online beneficiezi de acces securizat non-stop la contul tău, poți vedea tranzacțiile și le poți plăti online.

Cum te ajută IFN-urile să obții mai ușor banii de care ai nevoie?

În momentul în care vrei să faci un credit, un IFN se va dovedi soluția cea mai potrivită. Cu credit.ro este acum atât de simplu să obții sumele de care ai nevoie în timp record, comparativ cu băncile unde procesul este mult mai greu și durează mai mult. 

În plus, pentru primii pași nici nu trebuie să ieși din casă, deci nu vei aloca timp deplasării până la sediu. Poți face totul online mai ușor și mai simplu  ca niciodată. Formularele pe care trebuie să le completezi sunt intuitive și vei reuși astfel să obții un răspuns chiar de la birou sau din confortul propriei locuințe. 

Sumele pe care le poți împrumuta variază astfel încât creditele să răspundă tuturor solicitărilor și în anumite condiții poți obține sume foarte mari, pe care băncile ar fi reticente să le aloce. Este important să alegi de fiecare dată locul potrivit din care să faci împrumuturile, astfel încât să te bucuri de încredere și să eviți eventualele probleme. 

Nu în ultimult rând, este important să faci împrumuturile cu atenție și să tratezi realist problema creditelor pentru a te asigura că poți returna sumele împrumutate și că motivul pentru care iei un credit este real și solid.