sampanie

Este ziua persoanei iubite? Indiferent de cadou, nu poți veni acasă fără o sticlă de șampanie!

Atunci când se apropie aniversarea persoanei cu care îți împarți viața, se cuvine să organizezi o surpriză care să reflecte cât de important este rolul acesteia în povestea ta. Nu este nevoie de gesturi mărețe și nici nu este obligatoriu să cheltuiești sume impresionante de bani – tot ce trebuie să faci este te asiguri că îi vei demonstra cât de mult înseamnă pentru tine.

De altfel, deși toată lumea vorbește despre „cadoul perfect”, trebuie să știi că acesta variază în funcție de persoana care îl primește. De exemplu, un dar făcut din inimă, care să aibă o însemnătate specială pentru relația dintre voi doi, este mult mai valoros decât orice alt obiect scump.

Indiferent de cadoul pe care îl alegi, nu uita să sărbătorești persoana iubită alături de o sticlă de sampanie, băutura menită să marcheze momentele importante din viața cuiva. Astfel, tu și cel sau cea care ți-a furat inima veți ciocni un pahar pentru a trăi una dintre cele mai importante evenimente din întregul an!

Descoperă, în cele ce urmează, doar câteva sortimente de șampanie pe care le poți savura într-un moment festiv, alături de persoana iubită!

Laurent Perrier Cuvee Rose – Răsfățul suprem

Un brand de calitate superioară, care oferă ceea ce promite, Laurent Perrier este o băutură elegantă și seducătoare, ideală pentru o seară romantică în doi. Sortimentul Cuvee Rose este preferatul doamnelor și domnișoarelor datorită aromei sale fructate, în care vei recunoaște note de căpșune, coacăze roșii și mure.

Dacă alegi această variantă, asigură-te că veți consuma o mâncare menită să complimenteze gustul spumantului. Printre preparatele propuse, se numără și cele care conțin caviar, stridii, somon sau vită. La desert, ar merge de minune un mousse de ciocolată, care va complimenta cum se cuvine un sortiment de șampanie premium.

Armand de Brignac Brut Gol –  Descoperă „Asul de inimă neagră”

Sortimentul Brut Gold, oferit de celebrul brand Armand de Brignac, este ideal pentru a sărbători aniversarea unei persoane speciale. Versiunea aceasta este disponibilă în sticle metalice opace, pe care este aplicată emblema inimii negre, detaliul care explică faptul că aceasta este cunoscută și sub denumirea de „Asul de inimă neagră”.

Perlajul fin și persistent al băuturii este acompaniat de un miros proaspăt, floral, vegetal și fructat. Datorită gustului complex și savuros, acest sortiment de șampanie poate fi savurat cu succes pe post de aperitiv. Totuși, dacă vrei să îl asociezi cu diferite tipuri de mâncare, mergi la sigur cu preparate rafinate, precum sushi, sashimi sau file de peşte pe pat de piure de mazăre şi pesto.

sampanie

Piper Heidsieck Brut – Lejer și sofisticat

Germanul care a inventat acest sortiment de șampanie pentru a o impresiona pe Marie Antoinette nu putea decât să spere la succesul enorm de care s-a bucurat băutura sa. Consumat de către familiile regale și promovat în numeroase pelicule cinematografice, acesta este spumantul cu care vei impresiona persoana iubită! Savurați-l simplu, ca antreu, ori alături de preparate cu carne roșie, pește sau fructe de mare.

Găsești toate băuturile menționate în acest articol, și multe altele, în colecția magazinului online BeiCeVrei. Aici te vei bucura de reduceri fenomenale, livrare rapidă și nenumărate alte avantaje! Doar astfel, ziua de naștere a persoanei iubite va fi sărbătorită cum se cuvine!