Elementele unui site pe intelesul tuturor

Vezi ofertele de creare site pret cu design optimizat

Elementele unui site pe intelesul tuturor

Site-urile mult prea complexe, cu informatii sau servicii esentiale lipsa, vor pune intotdeauna un semn de intrebare. Ca de exemplu, lipsa politicii de confidentialitate, lipsa unor categorii care faciliteaza accesul unui site, ori informatiile eronate, incomplete si/sau gresite, atat din punct de vedere al intelesului, cat si in ceea ce priveste limbajul gramatical.  Lista poate continua.

Ca prin urmare, un site care dispune de succes, trafic, ori un magazin care a castigat increderea si recomandarea a numerosi clienti, va fi in mod automat un site pe intelesul tuturor. Dincolo de aspectele deja enumerate, mai sunt si alte elemente pe care trebuie sa le ai in vedere daca detii un site sau daca doresti sa-ti lansezi primul magazin cat de curand. Iara care sunt acestea.

Design optimizat corespunzator pentru desktop si mobil

Nu vei sti niciodata in mod precis de unde iti este accesat site-ul. Desi statisticile specialistilor atesta ca, numarul celor care acceseaza paginile web de pe un telefon sau o tableta, se afla intr-o continua crestere, nu inseamna ca trebuie sa-I omiti si pe cei care au inclusiv placerea de a utiliza un calculator obisnuit. Ca prin urmare, designul site-ului va trebui ales atent si optimizat pentru fiecare device sau platforma in parte. Si este ideal sa-ti concentrezi atentia pe acest lucru inca de la inceput. Vezi si ofertele de creare site pret cu design optimizat.

Organizare: filtre de cautare, toolbar, politica de uz

Buna organizare a unei pagini se imparte pe mai multe directii – introducerea unor filtre de cautare, a unor categorii nisate in functie de topic sau tipurile de produse si servicii, prezenta unui toolbar interactiv dispus la partea superioara a site-ului, precum si o politica de utilizare transparenta, vor contribui la apropierea paginii de persoanele tinta. Toate acestea denota inclusiv profesionalism si seriozitate, cu beneficiile aferente.

Solutii de comunicare eficiente, pe limba tuturor

Chiar daca impune un efort extra, un site pe intelesul tuturor include obligatoriu si solutii variate de comunicare, ce pot asigura un contact mai eficient. De exemplu, prezenta unei sectiuni de comentarii, a unui live chat, a unei linii de relatii cu clienti disponibile in marea majoritate a timpului, cat si o sectiune de contact telefonic sau electronic, alaturi de o pagina cu cele mai frecvente intrebari si raspunsuri, vor fi de asemenea utile. Totodata, unii aleg inclusiv sa-si optimizeze pagina online oferind acces la diferite versiuni traduse in mai multe limbi, aspirand la o deschidere pe piata internationala. Atata timp cat fiecare detaliu este transpus pas cu pas in mod corect si atent, te vei putea bucura de un site care-ti va putea aduce numeroase beneficii, inclusiv trafic si beneficii financiare.

Cauti ajutor ca sa implementezi toate aceste lucruri? PMV Media este o agentie de marketing, design grafic si web design care ofera si implementeaza solutii la cele mai inalte standarde, cu privire la creare de site-uri si/sau magazine online. Preturile sunt accesibile, iar pachetele de servicii sunt variate astfel incat sa poti alege exact ceea ce ti se potriveste in raport cu nevoile tale.