Educatia si cercetarea la un inalt standard de calitate – Universitatea Româno-Americană

Universitatea Româno-Americană este o universitate particulară din București, România. Ea a fost fondată de rectorul Ion Smedescu.

Misiunea acestei universitati este: Sa ofere EDUCATIE si CERCETARE la un inalt standard de CALITATE, intr-un climat intern stimulativ intelectual atat pentru studenti, cat si pentru corpul profesoral.

In data de 15 noiembrie 2019 presedintele Asociatiei Succes in Educatie si SportPanait Mihai Vlad, a oferit Universitatii Romano Americane un set de mingi pentru orele de sport ale studentilor.

Rectorul Ovidiu Folcuț a fost incantat de aceasta initiativa, fiind un sustinator al activitatilor sportive in randul studentilor din universitatea pe care o coordoneaza.

Aceste mingi au fost puse la dispozitie de Fundatia Alexandrion si Alexandrion Group.

Susținerea evenimentelor și proiectelor dedicate sportului este o preocupare permanentă a Fundației Alexandrion și a grupului Alexandrion, iar exemple de astfel de proiecte și evenimente desfășurate în 2018 sunt nenumărate: Sports Business Academy – ASE București, Centenarul Fotbalului Românesc, Cupa Daniel Prodan, Turneul Campionilor RTP,  Ploiești Basketball, SPORT a la IAȘI, Campionatul Mondial de Fotbal al Jurnaliștilor, Cupa Rig la Crap ediția XXIV, Tabăra „Train Like a Pro”, Tudor Tennis Trophy, Forumul Sportului Românesc, Ziua Alexandrion-Roma 2018, 100 – Poveștile nemuritoare ale fotbalului românesc, Turneul lupilor și multe altele.

Foto: Dan Poenaru (doctor in educatie fizica si sport), Ovidiu Folcut (Rector Universitatea Romano Americana), Panait Mihai Vlad (Presedinte Asociatia Succes)