Distinctmob – Producator mobilier scolar pentru o educatie solida

Stim cu totii ca educatia este esentiala in orice societate. Cu cat educatia este mai buna, cu atat viitorul societatii suna mai bine. Spiru Haret spunea ” Cum arata astazi scoala, asa va arata maine tara”, ceea ce de-a lungul timpului s-a dovedit a fi cat se poate de adevarat.

Tocmai de aceea, trebuie sa acordam o atentie majora tuturor institutiilor de invatamant, indiferent ca este vorba despre scoala, gradinita liceu sau facultate.

Elementele care conteaza sunt numeroase. De la calitatea cadrelor didactice, pana la programa de invatamant sau modul in care sunt amenajate salile de casa, fiecare detaliu contribuie la eficienta scolii.

Cei de la Distinct Mob au ales sa preia unul dintre aceste detalii si sa se asigure ca il fac perfect: mobilierul scolar.

 1. De ce este important mobilierul scolar?

Pentru ca are un impact major asupra confortului, starii de sanatate si productivitatii pe care o au atat copiii, cat si profesorii. Mobilierul scolar trebuie sa bifeze foarte multe criterii de calitate pentru a fi perfect:

 • Trebuie sa fie cat se poate de rezistent, pentru a face fata energiei copiilor;
 • Trebuie sa arate bine, pentru a contura un cadru vizual cat mai atractiv, care ajuta memoria si creeaza o stare de confort;
 • Trebuie sa ajute la mentinerea unei pozitii cat mai corecte a corpului in timpul cursurilor;
 • Trebuie sa poata fi reorganizat usor, pentru a putea asigura un mediu cat mai eficient in timpul cursurilor.
 1. De ce sa alegi Distinct Mob pentru dotarea salilor de clasa cu mobilier scolar?

Distinct Mob SRL este un producător mobilier scolar care de-a lungul timpului a demonstrat ca poate face produse de cea mai buna calitate. Astazi, in oferta acestui producator se regasesc o multime de categorii de mobilier: mobilier pentru salile de curs ale scolilor, mobilier pentru gradinite sau mobilier office sau destinat incaperilor destinate depozitarii.

Avantajele pe care le ofera acest producator sunt numeroase:

 • Produce mobilierul in fabrici proprii, putand adapta produsele in functie de fiecare cerinta in parte;
 • Este printre putinii producatori din Romania care produce mobilier scolar inclusiv pentru export;
 • Acorda o atentie sporita calitatii produselor, livrand doar mobilier scolar bine realizat si foarte bine montat. Acesta este gata de utilizare, imediat ce este livrat;
 • Mobilierul este livrat gata montat, in asa fel incat responsabilitatea profesorilor sau a celor care administreaza scoala sa fie doar aceea de a-l aranja cat mai bine;
 • Dispune de certificare a calitatii ISO 9001-2015, toate piesele de mobilier respectand standardele de calitate internationala si fiind insotite de declaratie de conformitate, certificat de calitate si certificat de garantie;
 • Fabrica beneficiaza de investitii continue, in asa fel incat mobilierul produs sa fie mereu in concordanta cu cele mai noi cerinte de la nivel european. Astfel, liniile de productie sunt moderne iar modelele propuse sunt deosebite;
 • Poate oferii solutii personalizate pentru cei care doresc ceva deosebit. Pe langa faptul ca propune zeci de modele de mobilier scolar, Distinct Mob poate sa realizeze modele personalizate, gandite special pentru salile beneficiarilor.

Investitia intr-un mobilier scolar de calitate este una dintre cele mai bune investitii pe care le poate face o scoala. Daca este bun, acesta poate sa faca fata mai multor generatii si poate garanta un mediu de invatare placut si sanatos.