placeholder

Diferența de calitate SPC – masă versus marcă

Am ales în timp ca diferențierea noastră să fie calitatea, așa că într-o piață supra- populată, noi alegem să oferim pardoseli premium. Aceasta include cel mai nou și inovativ produs pe piața de profil: pardoseli SPC

Consumatorii au întotdeauna ultimul cuvânt de spus cu privire la produsele pe care le aleg, astfel încât acestea să răspundă la cerințele si nevoile lor cat mai bine. Producătorii se asigură ca fiecare produs care este lansat pe piață corespunde cu o serie de nevoi specifice, dar si calități diferite.

Fiecare companie este răspunzătoare pentru calitatea produselor pe care le lansează pe piață, iar controlul calității este un proces in care toate elementele implicate sunt revizuite astfel încât să răspundă cu acuratețe la standardele de pe piață.

 

De ce este importanța calitatea atunci când alegi o pardoseală SPC?

Pardoseala SPC este una dintre cele mai noi inovații de pe piața finisajelor pentru interior, motiv pentru care, dacă ai decis că este soluția potrivită pentru tine, atunci este esențial  să alegi pardoseală premium.  Însă, pentru a putea face o alegere inspirată este necesar să te documentezi cât mai bine, iar selecția pardoselii din SPC să o faci în cunoștință de cauză, bazându-te pe o serie de criterii importante. Calitatea pardoselii SPC este foarte importanta deoarece in funcție de acest element se decide cât de mult va rezista in timp.

In prezent pe piață există foarte multe tipuri de pardoseli SPC care au calități diferite.  Diferența de calitate este dată inclusiv de marcă dar si de caracteristicile tehnice care însoțesc acest element de finisaj. Trebuie reținut faptul ca este vorba despre o investiție pe termen lung, iar o economie de care te bucuri in momentul achiziției este posibil să nu fie cea mai inspirată soluție pe termen lung. O pardoseala SPC ieftina care aparține unei mărci de care nu ai auzit niciodată, mai ales daca are o calitate îndoielnică atunci te poți aștepta să se deterioreze rapid.

O pardoseală SPC de calitate trebuie să treacă de testările pentru stabilirea calității acestora și, mai ales, sa obțină certificările necesare pentru a putea sa fie comercializat către beneficiarii finali. Atunci când cumperi pardoseli SPC trebuie sa acorzi atenție la indicatorii de performantă astfel încât să poți stabili dacă este un element de finisaj care va putea sa te servească optim pe termen lung.

Un alt aspect la care trebuie sa fii atent atunci când achiziționezi o pardoseală SPC este aceea ca trebuie sa aibă un aspect ireproșabil. Dimensiunile și forma plăcilor trebuie să fie uniforme, iar produsul să fie conform specificațiilor din descriere. In situația în care mărimea plăcilor este neuniformă atunci vor apărea probleme la montare, iar modelul pardoselii nu se va alinia corespunzător creând un disconfort vizual de fiecare dată când vei privi pardoseala. 

Un alt aspect important este acela de a acorda atenție specificațiilor și dimensiunilor. Mărimea fiecărei plăci trebuie să corespundă cerințelor deoarece dacă plăcile nu se îmbină chiar perfect atunci se vor deteriora mai rapid și va fi nevoie să înlocuiești pardoseala.

La final, dar nu la urmă, contează durabilitatea. O pardoseala SPC de calitate rezistă unui text de durabilitate, la șocuri și lovituri. Un parchet SPC de calitate îl lovești cu ciocanul și rezistă. Cel de calitate inferioara este mai casant si se sparge mai ușor. La un test de rezistență la lovitura cu ciocanul, diferite modele de SPC au cedat, iar calitatea și-a spus cuvântul.

Alege pardoseli SPC care aparțin de o marcă de renume pentru a beneficia de toate avantajele

Pardoselile SPC sunt recunoscute pentru rezistenta si durabilitatea de care dau dovadă dar este esențial să urmărești calitatea produsului. Cel mai bine este să optezi pentru o marcă recunoscută pe piața de profil deoarece acestea se orientează întotdeauna spre punerea pe piață a unor produse de calitate care să cinstească numele mărcii

Cu cât o pardoseala SPC este de o calitate superioară, cu atât va putea să te servească pentru mai mult timp. Astfel, investiția ta va fi una inspirată si nu vei avea parte de probleme care să necesite costuri suplimentare. Indiferent dacă este vorba despre un spațiu rezidențial, industrial sau comercial, pardoseala SPC este o alegere inspirată deoarece va face față cu succes traficului intens, dar si diverselor tipuri de condiții de utilizare și șoc la care este supus.