dozator apa

Deții un centru de karting? Iată de ce să îl dotezi cu un dozator de apă!

În ultimii ani, în România, a crescut foarte mult numărul business-urilor mai mici sau mai mari legate de karting, hot rod și alte experiențe inedite de condus. Având în vedere numărul foarte mare de mașini din trafic, este clar că românii sunt pasionați de condus și curioși să testeze vehicule noi, de diferite dimensiuni, viteze, pe diverse suprafețe etc. În aceste condiții, construirea unei piste de karting, indoor sau în aer liber, reprezintă cu siguranță o investiție rentabilă atât pe termen scurt, cât și pe termen mediu și lung.

Pe lângă detaliile organizatorice și logistice, este foarte important să te asiguri că toți clienții au parte de o experiență pozitivă pe întreg parcursul vizitei în centru. Astfel, în afara de calitatea pistei, siguranța mașinilor și un iluminat corespunzător, este nevoie și să montezi un dozator apa în apropierea locului de start/finish. Citind articolul în continuare, vei afla nu numai care sunt beneficiile unei asemenea măsuri, ci și de unde să obții respectivul echipament, în cele mai avantajoase împrejurări.

1. Atenție la nevoile clienților. În primul rând, prin instalarea unui dozator de apă în centrul de karting, dovedești atenție la nevoile clienților, mai ales pe perioada sezonului cald, când temperaturile exterioare pot atinge sau chiar depăși valoarea de +40 de grade Celsius. Chiar dacă business-ul pe care îl deții sau administrezi este unul indoor, cu aer condiționat, trebuie să ții cont că „piloții” de ocazie vor veni de afară, deja încălziți, iar un pahar cu apă rece îi va ajuta să se destindă înainte de a începe cursele;

2. Respect pentru cei care îți trec pragul. În al doilea rând, un dozator de apă prezent în incinta afacerii tale mici sau mijlocii, montat la recepție sau chiar lângă locul unde sunt parcate kart-urile/mașinuțele, le va arăta clienților nu numai că se ține cont de nevoile lor, ci mai mult, faptul că acestea le sunt anticipate. Prin urmare, încrederea lor în personal și chiar în fiabilitatea vehiculelor în care urmează să se urce va crește, iar ei vor reveni și vor recomanda locul și prietenilor lor;

dozator apa

3. Gestionarea unor emoții inerente. În mod logic, dacă este pentru prima oară când se urcă la bordul unui kart sau al oricărui alt tip de vehicul diferit de mașina personală sau de serviciu, clienții vor avea anumite emoții. Vei fi surprins cât de repede vor trece acestea cu ajutorul unui pahar de la dozatorul de apă! Astfel, după ce se vor răcori, ei vor fi pregătiți să se întreacă de-a lungul traseului, dovedindu-le prietenilor că sunt adevărații Lewis Hamilton sau Michael Schumacher de România.

În ceea ce privește furnizorul pentru un dozator apă și bidoanele aferente, recomandăm H2On, companie din România care comercializează, acasă sau la birou, în toată țara, o apă de calitate, 100% microbiologic pură și netratată, premiată inclusiv la nivel internațional. Pe site-ul lor, prețurile echipamentelor pornesc de la 449 de lei, însă există și abonamente, mai ieftine, care presupun doar închirierea dozatoarelor și achiziționarea unui anumit număr de bidoane de 19litri de apă periodic.