Descoperă din rândurile de mai jos tot ce trebuie să știi despre pardoseli elicopterizate, dar și alte tipuri populare de pardoseli din care poți alege!

Dacă te afli în căutarea unei pardoseli ideale pentru un anumit spațiu, fie că este vorba de propria locuință sau despre locul în care se desfășoară activtatea afacerii tale, citind rândurile de mai jos vei afla informații importante despre cele mai populare pardoseli din care poți alege!

Fie că ai nevoie de pardoseli elicopterizate, ori de pardoseli epoxidice sau poliuretanice, citește rândurile de mai jos și află tot ce trebuie să știi!

Pardoseli elicopterizate din beton, ideale pentru depozite, magazine, garaje sau hale

Pardoselile elicopterizate din beton înseamnă de fapt pardoseli din beton armat care sunt realizate prin finisarea mecanică a unei suprafețe din beton proaspăt turnat. Fiind o placă monolitică din beton cu omogenitate crescută, aceste pardoseli prezintă aceeași rezistență pe toate punctele suprafeței. Pardoselile elicopterizate pot fi tratate cu cuarț, aesta oferind betonului o rezistență deosebit de ridicată la imact, la uzură și abraziune și, în plus, au un aspect vizual deosebit.

Care sunt avantajele de care te poți bucura optând pentru pardoseli elicopterizate?

Alegând pardoseli elicopterizate din beton, te vei putea bucura de o multitudine de avantaje:

  • Sunt deosebit de rezistente la impact;
  • Au un preț accesibil;
  • Sunt durabile în timp;
  • Prezintă planeitate perfectă;
  • Previne apariția fisurilor prin închiderea porilor;
  • Se pot executa pe suprafețe mari într-un timp extrem de scurt;
  • Poți alege dintr-o gamă variată de culori.Top of Form

Pardoseli epoxidice, ideale pentru zonele cu trafic intens și pentru spațiile sterile

Pardoselile epoxidice se obțin din rășini epoxidice, mai exact din substanțe chimice a căror stare de agregare naturală este lichidă. Aceste pardoseli pot fi utilizate cu precădere în spații care trebuie păstrate sterile, dar și în locuril în care traficul este intens. Alegând pardoseli epoxidice, te vei putea bucura de avantajul curățării și întreținerii cu ușurintă a acestora, deoarece suprafața obținută va fi perfect plană, fără rosturi sau praguri.

Pardoseli poliuretanice, potrivite pentru a fi utilizate în spațiile interioare rezidențiale ori în scop comercial

Pardoselile poliuretanice pot fi utilizate ca suport pentru terenuri sau spații de joacă pentru copii, ori pentru terenuri de sport și se aplică în stare lichidă, fiind obținute prin amestecul unor cimenturi speciale și a unor rășini poluretanice. Aceste pardoseli nu au praguri sau rosturi și sunt deosebit de ușor de întreținut. În plus, densitatea acestora poate varia, în funcție de preferințele tale, iar dacă vei opta pentru o pardoseală mai elastică, te vei putea bucura de avantajul că aceasta nu se va zgâria. Pardoselile poliuretanice pot fi utilizate fără probleme pentru o perioadă lungă de timp, fără a suferi modificări, chiar dacă sunt supuse stresului mecanic.Bottom of Form

Montajul pardoselilor trebuie lăsat pe mâna specialiștilor

Dacă deja ai decis ce tip de pardoseală este cel de care ai nevoie, cu siguranță te va interesa și de modul în care aceasta trebuie aplicată. Este indicat să alegi o echipă de specialiști care să se ocupe de realizarea acestei lucrări într-un mod profesionist și într-un timp cât mai scurt, astfel încât tu sa te poți bucura de cele mai bune rezultate cât mai curând!

Pe site-ul PardoseliIndustriale.ro ai posibilitatea de a comanda în cel mai scurt timp pardoselile de care ai nevoie, fie că este vorba de pardoseli elicopterizate, pardoseli epoxidice sau chiar pardoseli poliuretanice! Folosește datele de mai jos și bucură-te de durabilitatea extinsă de viațî a unor produse de o calitate deosebită!

Date de contact:

E-mail: office@pardoseliindustriale.ro

Telefon: 0766.526.542