De ce sunt la mare căutare boxele de depozitare în București

În ultimii ani, numărul oamenilor care se interesează de boxe de depozitare în București a crescut atât de mult încât există curiozitate față de motivul pentru care s-a întâmplat acest lucru. Ei bine, nu este vorba doar de un motiv, ci de mai multe, pe care le poți afla mai jos.

Boxele de depozitare sunt parcă decupate din filmele americane sau din emisiunile americane cu bunuri abandonate în depozite care sunt evaluate și apoi scoase la vânzare sau la licitație. Boxele de închiriat sunt disponibile în România de cel puțin 10 ani, dar abia în ultimii 2-3 ani au început să fie populare cu adevărat. 

Pandemia a declanșat revoluția perspectivelor locuirii

Este posibil ca instituirea stării de urgență din pandemie să fi provocat o adevărată revoluție a perspectivelor locuirii. Să traducem puțin: ajungând brusc să stea mult timp acasă, oamenii au realizat – tot brusc – ba că au mult prea multe lucruri în casă, ba că pereții nu sunt zugrăviți în culori frumoase sau chiar că se impune o renovare. Oamenii s-au gândit chiar chiar la o mutare de la bloc la casă.

Astfel a crescut interesul pentru aceste boxe depozitare în București. S-au deschis unele, altele erau deja pregătite iar condițiile de depozitare au înregistrat îmbunătățiri; atmosfera americană a început să prindă contur chiar aici, în Capitală.

În timp, uscătoriile, palierele scărilor și garajele au început să piardă teren în fața acestei noi modalități de a depozita în siguranță lucrurile personale pentru o perioadă de câteva luni sau chiar un an. Sunt implicate siguranța sporită, boxele etanșate, chiriile accesibile și paza și supravegherea non-stop.

A demarat publicitatea pentru boxe depozitare în București

Un alt motiv pentru care aceste boxe de depozitare au devenit populare o reprezintă publicitatea consistentă făcută lor. Mulți bucureșteni care ar fi vrut să închirieze un astfel de spațiu efectiv nu erau la curent cu faptul că au această posibilitate și au continuat să renoveze în living păstrând mobila de living în mijlocul camerei, acoperită cu folii și ziare.

În plus, cei cu renovarea au continuat să lucreze fiind înghesuiți de mobilă. A fost un chin pentru muncitori și a însemnat deteriorare pentru mobilă, pentru simplul fapt că lipsea informația privind aceste boxe de depozitare în București.

Dar chinul a luat sfârșit acum. Printre altele, a apărut site-ul Depozitari.ro, care prezintă pe îndelete un mini-storage din Bragadiru cu boxe de închiriat izolate ermetic, bine climatizate și compartimentate, dotate cu sistem de alarmă și supravegheate în permanență.

Nevoia a crescut cererea și antreprenorii au variat oferta

Bucureștenii (sau ilfovenii) care aveau multe bunuri depozitate necorespunzător ori care căutau un loc pentru mobilă atunci când renovau, care plecau din țară pentru o perioadă sau care se pregăteau pentru venirea pe lume a unui copil au avut nevoie cu toții de asemenea boxe pentru depozitare.

Unii antreprenori le ofereau deja spre închiriere, alții s-au apucat de acest business și au crescut calitatea ofertei. Cererea în creștere a ajuns să cunoască oferta în creștere și astfel boxele de depozitare au ajuns, în București cel puțin, la mare căutare.