placeholder

De ce să închiriezi un apartament în regim hotelier

Ne adresăm în special celor care sunt în trecere prin capitală (fie cu afaceri, fie în vacanță) și au nevoie de un spațiu de cazare luxos, comod și bine amplasat, la un preț bun. Clienții noștri (unii din alte orașe, alții din alte țări), sunt foarte mulțumiți în special de faptul că alegând apartamentele noastre își pot permite confortul unui hotel la un preț mult mai mic.  

În plus, spre deosebire de hotel, o cazare în regim hotelier îți oferă și un plus de intimitate, iar într-un apartament se pot caza mai multe persoane (în special dacă vorbim de un apartament de 2,3 camere). Un alt aspect pozitiv al șederii într-un apartament este faptul că într-o cameră de hotel nu ai mașina de spălat, fier de călcat și alte aparate electrocasnice, pe când în apartamentele noastre dispui de acces la toate acestea.

East Comfort îți pune la dispoziție apartamente cu o cameră (tip studio), două și trei camere aflate în zonele : Mall Vitan, Piața Unirii, Piața Kogălniceanu, Piața Victoriei, Sala Palatului, Piața Lahovary, Camera de Comerț.

Toate apartamentele noastre sunt complet renovate și amenajate luxos, camerele au pat matrimonial, decorațiuni cochete și oferă o ambianță plăcută, pentru ca cei care se cazează aici să beneficieze de tot confortul. Atent alese, apartamentele East Comfort sunt complet echipate si dotate. Noi nu aplicăm comisione imobiliare sau garanții,  nu avem taxe suplimentare, toate facturile la utilități, întreținere și alte servicii sunt deja incluse in preț.

Nu mai trebuie să pierdeți timpul căutând cazare în București.  East Comfort vă stă la dispoziție 7 zile pe săptămână, 24h din 24. Dacă alegeți să vă cazați la unul din apartamentele noastre, ne puteți contacta pentru rezervări sau alte întrebări la unul din numerele de telefon : (+4) 0728 07 00 07 sau (+4) 031 81 45 785. Suntem la dispoziția dumneavoastră pentru a vă ajuta și pentru a vă asigura că șederea în București va fi o experiență plăcută.