De ce ai nevoie de o agenție pentru reclame Google Ads ?

Afacerea ta are nevoie de acțiuni de marketing eficiente, încadrate într-un budget bine gândit? Atunci cu siguranță e recomandat să lași experții să se ocupe de reclamele Google Ads.

Nu orice angajat din departamentul de marketing e pregătit să implementeze cu succes campaniile pe care ți le dorești pentru firma ta. Sunt mai multe motive care te vor determina să alegi o agenție digitală, specializată în reclame Google Ads, pentru a-ți aduce rezultatele dorite.

Hai să vedem împreună câteva din aceste motive.

·        Trebuie să fii la curent cu schimbările Google Ads

Zeci de mii de  ingineri software lucrează la actualizări periodice ale uriașului motor de căutare. Google nu numai că propune mereu produse și funcții noi, dar implementează și îmbunătățiri la conținutul existent.

Un profesionist Google Ads te poate ajuta să ții pasul cu aceste schimbări. Specialiștii din agențiile digitale lucrează cu Google în fiecare zi și sunt primii care știu când se schimbă ceva. Ei se pot asigura că nu ratezi funcțiile noi de la Google, de care ar putea beneficia afacerea ta.

·        Ai nevoie de un feed optimizat pentru Google Shopping

Este important ca feed-ul tău Google Shopping să fie optimizat, pentru a profita la maximum de acest tip de publicitate. Un feed Google Shopping optimizat ar trebui să poată genera trafic relevant către produsele tale și site-ul tău web. Crearea unui feed Google Shopping optimizat poate fi dificilă și, în general, necesită cunoștințe tehnice.

Un profesionist Google Ads are cunoștințele și experiența necesară pentru a îmbunătăți performanțele și atributele acestui feed, pentru cele mai bune rezultate.

·        Trebuie să știi cum să îți optimizezi anunțurile în căutările pe Google

Anunțurile postate cu ajutorul Google Ads înseamnă mult mai mult decât scrierea unor texte și alegerea unei liste de cuvinte-cheie necesare. Pentru a profita la maximum de anunțurile tale pe motorul de căutare Google, ar trebui să ai experiența unor campanii Google Ads de succes, care să creeze anunțuri unice, bazate pe produsele sau serviciile oferite de compania ta.

O agenție digitală specializată în Google Ads te poate ajuta să optimizezi cât mai bine anunțurile tale plătite și campaniile publicitare, în așa fel încât să ajungi la rezultatele dorite.

·        Trebuie să cunoști în detaliu politicile de publicitate Google

Politicile Google privind reclamele Google Ads sunt extinse și pot fi complicate și confuze. Multe firme care propun singure reclame și campanii pe Google, întâmpină frustrări atunci când sunt refuzate de Google. Agențiile specializate, în calitate de profesioniști, cunosc pașii necesari pentru a rezolva situațiile dificile și pentru a  reactiva și difuza anunțurile  Google Ads cât mai curând posibil.

Cele mai valoroase reclame Google Adwords  sunt create de profesioniști, de aceea merită să ai suportul unei agenții specializate în marketing digital.

·        Trebuie să alegi momentul potrivit pentru campanii Google Ads

Google îți poate oferi o mulțime de date despre campaniile tale publicitare și performanța acestora. Deși evident este util, aceste statistici pot părea complicate pentru un nespecialist.

Pentru cineva fără experiență poate fi dificil de determinat care date sunt esențiale și care sunt doar facultative. Experții Google Ads știu cum să citească corect rezultatele și cum să folosească aceste date pentru a-ți îmbunătăți și extinde campaniile de publicitate. Mai mult, obținerea unor rezultate are la bază studiul campaniilor precedente, ajustările făcute, evaluarea erorilor și îndreptarea lor.

Recunoașterea mărcii este importantă pentru orice afacere, dar poate să nu fie cel mai important lucru pentru afacerea ta chiar în acest moment. Un profesionist Google Ads va ști să îți indice ce tip de campanie este potrivit, pentru a-ți dezvolta afacerea și pentru a-ți atinge obiectivele de vânzări.

Fiecare campanie Google Ads trebuie valorificată la maxim, pentru că un buget destinat marketingului nu trebuie irosit, ci utilizat corect, pentru a conduce la rezultatele dorite de firma ta.

Concluzii

Așadar, ține cont că ai nevoie de o agenție de marketing pentru a se ocupa de crearea, optimizarea și gestionarea eficientă a  anunțurilor publicitare Google Ads.

Agenția re7consulting.ro din București îți oferă cele mai optime servicii de marketing online și poate asigura succesul campaniilor tale publicitare pe Google. În funcție de specificul afacerii tale, specialiștii de la re7consulting te pot ajuta să îți atingi obiectivele propuse, în cel mai scurt timp.