Cutii poștale de toate formele și mărimile, disponibile pentru a fi comandate și online

Deși trăim într-o epocă digitală unde primim mesaje și emailuri cu ajutorul poștei electronice, există și o serie de documente care ne sunt livrate personal și pe care le găsim în cutia poștală pe care o deținem.

Fie că locuim la casă sau la bloc o cutie poștală nu poate lipsi din peisaj, deoarece este atât practică, cât și decorativă. Este la fel ca și o carte de vizită care oferă detalii despre proprietar.

În special la blocuri se găsesc nu numai cutii poștale, dar și aviziere pe care se pot lipi materiale publicitare sau afișe. Cum și de unde ne alegem aceste elemente necesare spațiului în care locuim, aflăm din rândurile de mai jos.

Cât de important este rolul cutiilor poștale

Deoarece o cantitate mare de corespondență se livrează încă pe suport de hârtie, rolul cutiilor poștale este acela de a primi această corespondență și de a o reține în siguranță, până la ridicarea ei.

Un producător de cutii postale care se remarcă prin seriozitate este și Eurometal Box. Acestea nu doar că produce cutiile poștale, dar le și comercializează, spre satisfacția clienților. Chiar și montajul le aparține.

Modelele, dimensiunile și culorile diferă în funcție de spațiu, buget sau preferințe personale. Astfel, corespondența primită va avea locul ei special de depozitare.

Cutiile poștale pot fi făcute și la comandă, la cererea clientului

Pentru a veni în întâmpinarea celor care solicită un anume tip de cutie postala, specialiștii de la Eurometal Box oferă acestora mai multe variante aflate în stoc, care se pot viziona pe site-ul oficial al firmei.

Pe de altă parte, cine își dorește un anume model care să se poată armoniza într-un anume spațiu, are la dispoziție și opțiunea de a comanda modelul dorit. Astfel, se pot alege dintr-o gamă largă de modele, dimensiuni și culori la preț de producător, acestea putând fi montate atât în interior, cât și la exterior.

Aviziere și suporturi pliante, două elemente indispensabile într-un bloc de locuințe

Pe lângă cutiile poștale, firma Eurometal Box mai produce și livrează aviziere de orice dimensiune și suporturi pliante în două modele, în funcție de cerințe. Merită să amintim și faptul că se pot alege deopotrivă modele clasice sau moderne, cum ar fi de pildă produsele premium.

Acestea sunt placate cu sticlă Lacobel, reprezintă un element de lux și pot fi vopsite într-o paletă largă de culori.

Procesul de producție include și elementul de personalizare

Indiferent dacă este vorba de căsuțe poștale metalice, de aviziere sau suporturi pentru pliante, acestea pot fi personalizate la cererea clientului, în așa fel încât să aibă amprenta personală a proprietarului. Personalizarea înseamnă că ele pot fi comandate după dimensiunile și culorile solicitate.

Cutiile poștale sunt fabricate dintr-un material rezistent, debitate cu laser sau prin ștanțare și sudate prin puncte. În plus, pentru un aspect uniform și o durată de viață mai mare ele sunt vopsite cu pulbere în câmp electrostatic.

Pentru siguranță, fiecare cutie poștală se livrează cu yala din oțel cromat cu două chei incluse.

Pentru mai multe detalii privind produsele firmei accesați pagina oficială.