cursuri engleza business

Cursurile de engleză de business pot face diferența între neprofesioniști și profesioniști!

La nivel global, engleza este limba principală de comunicare. Pentru a evita situațiile în care credibilitatea ta este diminuată din cauza necunoașterii acestei limbi ori din cauza unei exprimări eronate, este recomandat să îți perfecționezi… skill-urile lingvistice, cu ajutorul unui program gândit special pentru mediul de business.

Orice companie care este orientată spre succes investește în resursa umană și, mai cu seamă, în training-uri și workshop-uri menite să ajute angajații să se perfecționeze. Datorită acestora, retenția de personal crește, iar indicatorii de business beneficiază de îmbunătățiri considerabile. Astfel, alegerea unui program de cursuri engleza business va aduce avantaje atât pe plan intern, cât și extern.

Prin intermediul unui program precum cel pus la dispoziție de Flying Colours, angajații dobândesc skill-uri esențiale pentru mediul de business, devin mai pregătiți și mai competenți. În același timp, imaginea companiei are de câștigat, iar brand-ul se face remarcat în fața competiției!

Profesioniștii participă la cursuri de engleză de business!

Conform studiilor realizate în anul 2022, engleza rămâne cea mai vorbită limbă la nivel mondial, fiind utilizată de aproximativ 1.5 miliarde de persoane, 360 de milioane dintre acestea fiind vorbitori nativi. Dacă este luată în calcul și globalizarea, care are beneficii numeroase, din multiple puncte de vedere, devine evident faptul că această limbă trebuie cunoscută de toți angajații unei firme de succes.

Deși sistemul de învățământ românesc nu garantează faptul că toți absolvenții săi au un nivel de limbă engleză avansat sau măcar intermediar, angajatorul are posibilitatea de a remedia acest aspect. Prin participarea la cursuri de engleză de business, oricine își poate îmbunătăți skill-urile de comunicare în limba engleză.

Printre avantajele asociate cu participarea la un program de engleză pentru business, se numără și următoarele aspecte:

  • Participanții vor adopta un vocabular utilizat cu preponderență în mediul de business; în plus, angajații vor învăța cuvinte specifice domeniului în care activează, indiferent dacă este vorba despre IT, HR, finanțe, medicină, drept și altele;
  • Cursanții reactualizează noțiunile acumulate în școală și consolidează regulile gramaticii limbii engleze;
  • Pronunția se îmbunătățește considerabil;
  • Prin intermediul unor task-uri individuale (discursuri, prezentări) sau de grup (role-play vânzare, simulare întâlnire de afaceri), angajații își perfecționează fluența în limba engleză.
cursuri engleza business

Bineînțeles că lista de avantaje nu se încheie aici! Există numeroase alte situații în care cunoașterea limbii engleze se va dovedi benefică. De exemplu, în timpul unei negocieri cu o companie străină, rezultatele vor fi incontestabil mai bune dacă ambele părți știu să comunice eficient într-o limbă comună. Iar dacă echipa ta este alcătuită din persoane fluente în engleză, aceasta va avea un aer profesionist.

Din fericire, Flying Colours propune un program de cursuri de engleză de business interactiv, în cadrul căruia accentul se pune pe conversație, role play și multe altele. Astfel, participanții vor lua parte la simulări de situații cu care se vor întâlni în viața reală, ocazie cu care vor ști cum să pună problema în limba engleză.

Tot aici, ai posibilitatea de a personaliza programul de cursuri de engleză de business, în funcție de nevoile și specificul companiei tale. Accentul este pus pe latura practică a comunicării, iar rezultatele… vorbesc întotdeauna de la sine!