Cum va va ajuta un consultant SEO freelancer sa va extindeti compania

Istoria SEO este scurta; a inceput in urma cu aproximativ 23 de ani, cand Google a introdus primul sau motor de cautare pe planeta in 1998, cu scopul ,,de a organiza informatiile lumii si de a le face disponibile si utile in mod liber”. Industria SEO a urcat pe vagonul de aur si a inceput sa construiasca backlink-uri din foldere, comentarii pe bloguri si alte cuvinte cheie din continutul paginii pentru a exploata motoarele de cautare dupa ce au lansat PageRank, un algoritm axat pe cuvinte cheie si backlink.

De atunci, Google a revizuit algoritmul de mai multe ori, PageRank nu mai exista, iar piata SEO este mai complexa si mai frustranta ca niciodata, necesitand actualizari frecvente datorita curbei de invatare fara sfarsit.

SEO tehnic, ritmul site-ului, probleme de accesare cu crawlere, SEO on-page, backlink-uri, continut generat de utilizator, dezvoltare de continut, analiza semantica a continutului, stiinta cuvintelor cheie si aspectul si designul site-ului web se numara printre cele peste 200 de criterii de clasificare utilizate de SEO astazi.

Drept urmare, singura solutie pentru cresterea traficului pe internet este angajarea unui consultant SEO freelancer, cu un palmares de proiecte si experiente promitatoare.

La ce sa ne asteptam de la un consultant SEO freelancer

Servicii SEO care sunt atat robuste, cat si personalizate.

In calitate de consultant SEO ce ofer servicii de optimizare SEO in Romania, strategia mea este holistica prin faptul ca iau o viziune strategica asupra companiei si integrez SEO in aceasta pentru a maximiza vizitatorii.

Vizitatorii, pe de alta parte, au la fel de mult succes ca si dorinta lor de a transforma si a atinge obiectivele pietei. Drept urmare, strategia mea SEO integreaza obiectivele dvs. si fiecare proiect este extrem de personalizat si adaptat companiei si industriei dvs.

In consecinta, sugerez intotdeauna sa incepeti cu un audit SEO amanuntit pentru orice client nou. Peste 50 de lucruri vor fi revizuite pe site-ul web ca parte a acestui lucru. Daca nu obtineti ceea ce trebuie facut, nu are sens sa lansati un nou proiect pentru site-ul dvs. web. Cu toate acestea, trebuie sa mentineti costurile mici, motiv pentru care, in calitate de consultant SEO independent, percep mai putin decat o agentie SEO. mentinand astfel un standard ridicat pentru serviciile de optimizare SEO oferite de mine.

Instrumente SEO suplimentare

In calitate de consultant SEO independent in Romania, combin continut inovator si abordari SEO cu cunostinte profesionale. Elementele tehnologice ale site-ului dvs. web sunt la fel de critice precum consistenta continutului si aspectul interfetei cu utilizatorul.

Intelegerea codurilor de stare HTTP, de exemplu, va va oferi informatii utile despre prezenta online a companiei dvs. si va va ajuta sa identificati si sa rezolvati orice problema care impiedica utilizatorii sa va viziteze site-ul. Este posibil sa va fie cunoscut oricare dintre codurile mai frecvente, cum ar fi 404 Not Identified sau 500 Internal Server Error. Cunoasterea unora dintre codurile mai putin frecvente va va ajuta sa va asigurati ca web-ul dvs. este in functiune.

Finalizarea unui audit SEO tehnic al site-ului dvs. web este unul dintre cele mai valoroase lucruri pe care le puteti face pentru compania dvs. Pentru un audit SEO complete, puteti lua legatura cu Alin Manea. Concluziile auditului dvs. va vor ajuta sa intelegeti in continuare clasamentul dvs. Google si de ce fluctueaza de la o zi la alta.