placeholder

Cum trimiteți un pachet în Germania?

Dacă aveți prieteni sau rude în străinătate și doriți să le trimiteți un pachet de vacanță sau poate aveți un magazin online care trimite comenzi în alte țări, atunci cu siguranță veți avea nevoie de un serviciu de transport colete Germania.

Înainte de a vă decide cu privire la o companie care oferă servicii de colete internaționale, trebuie să luați în considerare mai multe aspecte legate de calitatea serviciilor oferite, dar și de responsabilitățile dumneavoastră.

Ce nu puteți trimite prin serviciul de transport colete?

Nu începeți să pregătiți pachetul înainte de a citi reglementările în vigoare în țara în care urmează să trimiteți. Fiecare țară are propriile reguli atunci când vine vorba de ceea ce poate trece frontiera, dar și legate de documentele necesare. Dacă doriți să fiți siguri de informațiile pe care le aveți despre ceea ce puteți trimite, trebuie să știți că majoritatea țărilor au site-uri web oficiale ale autorităților vamale. Intrați pe aceste site-uri și veți afla ce puteți trimite și ce nu printr-un serviciu de transport colete.

Ceea ce este valabil în general sunt aspectele pe care companiile de transport le evidențiază în ceea ce privește pachetul. De exemplu, dacă alegeți să expediați lucruri prin intermediul agenției de transport colete Rennen, trebuie să știți că nu puteți trimite:

• Bunuri care pot provoca daune oamenilor, mediului sau altor bunuri.

• Lucruri ambalate greșit sau cu inscripții care contravin ordinii publice.

• Bunuri interzise transportului prin dispoziții legale, cum ar fi: arme, droguri, materiale toxice, inflamabile sau explozive, alcool (în cantități mai mari decât cele permise).

• Lucruri care sunt stabilite prin condiții speciale de transport, cum ar fi: opere de artă, aur, argint, antichități, pietre prețioase, produse perisabile, animale.

Alte detalii importante:

• Limita maximă de greutate a unui colet este de 40 de kilograme pentru a evita deteriorarea și pentru a fi ușor de manevrat.

Cum să împachetezi corect?

  • După consultarea listei de mărfuri permise și a celor interzise pentru transportul în acea țară, un alt detaliu important este modul de ambalare. Există câteva reguli valabile pentru un serviciu de transport colete.
  • Bunurile trebuie să fie ambalate într-un pachet opac care să nu permită vizualizarea conținutului.
  • Datele complete de identificare ale destinatarului trebuie să fie scrise pe ambalaj: numele, prenumele sau numele companiei și adresa de livrare.
  • Pachetele care conțîn articole fragile trebuie ambalate astfel încât să nu se rupă, dar au și inscripția: Fragilă.

De ce să alegem Rennen?

Compania de transport persoane Romania Germania  și transport colete Germania oferă servicii de curierat din aproape toate orașele din România la prețuri foarte avantajoase.

Dacă doriți să trimiteți pachete din România în Germania beneficiați de următoarele lucruri:

1. Livrare exact la adresa destinatarului.

2. Experiență de peste 10 ani în serviciul de colete Germania

3. Termen de livrare rapid (3-5 zile lucrătoare) în condiții de siguranță.

4. Curse săptămânale

Fie că vrei să trimiți un colet pe ruta Romania – Germania sau retur, îți punem la dispoziție curse regulate în fiecare săptămână. Rezervă acum un loc pentru coletul tău în următoarea cursă spre Germania și noi te vom contacta telefonic pentru confirmare!