Cum sa scapi de soarecii din casa

Ai probleme cu rozatoarele si te intrebi cum sa scapi de soarecii si sobolanii din casa? Cea mai buna miscare este cu siguranta sa apelezi la o firma profesionista, precum Compania DDD, firma de dezinsectie, deratizare si dezinfectie acreditata CEPA.  Desigur, combaterea rozatoarelor poate fi efectuata si prin metode de do-it-yourself. Insa trebuie sa tii cont de faptul ca implementarea unui plan de eliminare a rozatoarelor facut acasa nu garanteaza anumite rezultate si ar putea chiar risca sa agraveze situatia. Singurele sanse de reusita cu o deratizare facuta acasa exista doar in cazurile in care infestarea are un grad foarte scazut.

Deci, intrebarea in lupta impotriva rozatoarelor este: cum sa eliminam soarecii din casa?

Un punct fundamental care nu trebuie subestimat este folosirea unor produse pentru dezinfestarea soarecilor potrivite exact tipului de rozatoare cu care luptam. Aceasta sarcina depinde, fara indoiala, de un exterminator profesionist si certificat. Tu nu ai cum sa cunosti toate tipurile de rozatoare sic e fel de otrava este necesara. In plus dupa deratizare, este necesara si odezinfectie, pe care, cu siguranta, nu ai cum sa  o faci.

Remedii de casa pentru soareci 

Desi controlul profesional al rozatoarelor este intotdeauna de preferat in detrimentul remediilor facute de tine pentru soareci si sobolani, este posibil sa incerci sa-i capturezi si/sau sa-i ucizi folosind metode simple, cum ar fi capcanele. Atentie insa: trebuie sa le pozitionezi in locurile potrivite, de-a lungul traseelor ​​cele mai frecventate de rozatoare. De asemenea, este o buna practica sa sigilezi crapaturile din casa, pentru a preveni accesul, si pentru a repara orice deteriorare a acoperisurilor.

Exista si remedii naturale pentru soareci, utile pentru a-i indeparta sau a scapa de ei. De la frunze de menta, al caror miros nu este tolerat de soarecii, si care pot fi plasate in apropierea unor intrari suspecte, pana la foi de dafin pisate mai ales in bucatarie, in camara si sertare,  sau asezate in zonele de intrare si in zonele potential cele mai frecventate de rozatoare. De asemenea mirosul de urina de pisica va speria soarecii care, simtind prezenta acesteia, vor sta departe. Asa ca, a avea o pisica, poate fi si acesta un remediu.

Cand apelezi la profesionisti

Solutiile de tip DIY pot aduce unele rezultate satisfacatoare, in special in cazuri mai putin grave, cand de exemplu un singur soarece s-a infiltrat in casa. Daca infestarea este insa mare sau ai alte tipuri de rozatoare, a te baza pe un exterminator profesionist este cea mai buna solutie. In orice caz, este mai bine sa actionezi in timp util, deoarece soarecii se reproduc rapid.

Deratizator expert si certificat

Compania DDD este specializata de ani de zile in sectorul rozatoarelor si pune la dispozitie operatori actualizati in permanenta care, in urma unui control pentru verificarea ratei de infestare si a speciilor prezente in casa, aleg cel mai potrivit tratament, selectand momelile corecte si rezolvand problema.  Cu Compania DDD tai raul de la radacina in cel mai scurt timp posibil.

De asemenea, personalul iti poate oferi sfaturi valoroase privind prevenirea si controlul. Ca sa nu mai spunem ca din punct de vedere economic, deratizarea profesionala este mai putin costisitoare decat crezi, avand in vedere ca spre deosebire de deratizarea DIY, prima rezolva cu siguranta problema.