placeholder

Cum sa reusesti intr-un joc de evadare: sfaturi pentru a te organiza

Jocurile de evadare au aparut acum mai bine de 10 ani. Acest concept incredibil care introduc jucatorii intr-o escape room cu scenarii este o aventura incredibila care trezeste toate simturile jucatorilor. Distractiva si amuzanta, aceasta activitate este o modalitate excelenta de a uita de probleme zilnice timp de o ora. Intr-adevar, odata cufundat in camera cu decoratiuni magice, nu vei mai gandi nimic si vei face totul pentru a rezolva puzzle-urile jocului tau de evadare. Rezolvandu-le, vei putea scapa in timpul alocat. Dar, indiferent daca castigi sau pierzi, te vei distra!

In timpul unui joc de evadare, va trebui sa cauti in permanenta, sa te intoarci, sa muti obiecte si sa analizezi peretii pentru a nu rata niciun indiciu. De asemenea, va trebui sa comunicati unul cu celalalt pentru a impartasi ideile si clientii potentiali, pentru a spune ce ai gasit si pentru a informa echipa ta ca ai gasit un puzzle. Fara o comunicare buna si un spirit puternic de echipa, iti va fi mai dificil sa reusesti in jocul tau de evadare si, prin urmare, sa scapi.

Daca doresti sa participi la un joc de evadare in Cluj, stii ca intr-o Escape Room vei avea de ales intre doua experiente diferite:

  • Nautilus Submarine Escape Room
  • The Magic of Transylvanian Castle

Escape Room

In functie de nivelul tau, alege aventura care sa indeplineasca ceea ce cauti si abilitatile tale. Dar, oricare ar fi alegerea ta, te vei distra si vei descoperi un univers incredibil care te va face sa uiti de viata de zi cu zi. Daca esti gata sa traiesti o astfel de aventura, nu uita sa iti rezervi jocul de evadare!

Dupa cum ai vazut, originea jocurilor de evadare nu este recenta. Acest concept, care a aparut acum mai bine de 10 ani, se bucura acum de un succes considerabil, iar noile companii decid in fiecare luna sa intre pe piata jocurilor de evacuare. Avand in vedere cresterea puternica, succesul jocurilor de evadare din viata reala nu este, asadar, pe cale sa se opreasca!

Daca conceptul jocurilor de evadare te ispiteste, tot ce trebuie sa faci este sa testezi aceasta aventura si sa te scufunzi intr-o camera cu scenarii unde te asteapta multe surprize.

In timpul unui joc de evadare, scopul este de a coopera, de a se ajuta reciproc si de a evolua impreuna. Si, mai presus de toate, nu uita ca un joc de evadare are un timp limitat (60 de minute).