Cum poţi afla influenţa pe care numerele o au în viaţa ta?

Sursa foto: https://pixabay.com/photos/pay-numbers-digits-mathematics-2662758/

Răspunsul la această întrebare este unul foarte simplu. Cele mai bune cărţi de numerologie şi astrologie ajută cititorii să afle modul în care numerele pot să le influenţeze viaţa. Numerologia şi astrologia sunt două ştiinţe ezoterice utilizate de foarte mult timp pentru a anticipa viitorul unei persoane, iar în spatele lor stau adevărate calcule pe baza cărora sunt determinate cele mai importante numere din viaţa unei persoane.

Ce este numerologia

Numerologia este numită şi magia numerelor şi este o ştiinţă foarte veche care analizează viaţa din punct de vedere numeric. Pentru că se bazează exclusiv pe calcule matematice, numerologia este o cale foarte bună de cunoaştere şi poate fi de mare folos pentru multe persoane.

Numerologia este de fapt soră cu astrologia şi are următoarele scopuri:

–           numerologia ajută la determinarea punctelor forte şi a punctelor slabe;

–           numerologia îmbunătăţeşte cunoştinţele unei persoane despre oameni;

–           numerologia ajută la acţionarea pentru eliminarea punctelor slabe;

–           numerologia ajută la evoluţie prin susţinerea şi dezvoltarea punctelor forte.

Ce sunt studiile numerologice

Studiile numerologice sunt cele care raportează fiecare literă din alfabet la un număr. Numerele acestea spun ceva despre persoana care  este analizată. Se spune că cifrele sunt cele care influenţează întregul univers şi absolut tot ce se află pe pământ, în cosmos sau în interiorul fiinţei umane poate fi raportat la un număr. Numerologia acceptă de obicei că toate forţele naturii să se manifeste într-un mod special în cazul în care sunt trezite în funcţie de acţiunea şi poziţia corpurilor cereşti. De aceea, numerologia se află în strânsă legătură cu astrologia.

Numerologia este considerată o ştiinţă la fel de utilizată şi de veche cum este şi astrologia, însă ea a rămas pentru mult timp o ştiinţă secretă, care era destinată doar pentru persoanele iniţiate. În prezent, această ştiinţă este o parte a vieţii moderne şi este timpul să fie descoperită de cât mai multe persoane.

Cum poate fi numerologia de folos

Se spune că personalitatea este dictată de nume. Numerele sunt cele care ajută la detectarea punctelor forte şi slabe astfel încât fiecare persoană să ştie unde trebuie să intervină pentru a influenţa cât mai uşor destinul. Numerologia este cu siguranţă o ştiinţă ezoterică ce atrage atenţia unui număr mare de persoane, de unde a rezultat şi un număr considerabil de cărţi pe această temă.

Pentru că cei care citesc cărţi de numerologie şi astrologie pot afla mai multe despre propria persoană, dar şi despre cei din jur, aceste informaţii pot fi extrem de utile în mai multe situaţii:

–           sunt descoperite cele mai importante atuuri proprii;

–           sunt descoperite cele mai importante puncte slabe, care pot fi eliminate sau ameliorate;

–           sunt uşor de găsit punctele slabe şi punctele forţe ale celor din jur;

–           numerologia poate fi de folos în stabilirea anumitor tipuri de relaţii între persoane.

Ţinând cont de toate aceste aspecte, numerologia se poate dovedi o ştiinţă foarte utilă în viaţa unui număr mare de persoane.