Cum poate ajuta urmarirea GPS firmele de transport si logistica

In afacerile de transport si logistica, tehnologia GPS este mai mult decat un simplu instrument pentru a ajuta soferii sa ajunga usor de la o locatie la alta. Cu progresul tehnologiei mobile si al aplicatiilor mobile pentru solutii de mobilitate logistica, sistemele de monitorizare GPS sunt din ce in ce mai performante.

Sistemul de monitorizare GPS a transformat pe deplin industria transporturilor. Sunt dezvoltatori de aplicatii mobile care va pot oferi sisteme avansate de urmarire a vehiculelor prin GPS, care includ instrumente eficiente pentru afaceri si nevoile clientilor.

De pe telefonul smart se pot localiza cu usurinta vehiculele care detin un localizator gps auto, puteti planifica eficient sarcinile soferilor si puteti gestiona costurile.

Aceste caracteristici sunt ideale pentru a conduce o afacere de transport sau pentru a avea o logistica de succes fara multa bataie de cap sau fara a parcurge rapoarte voluminoase.

Tehnologia de monitorizare a flotei auto poate face minuni pentru afacerea dumneavoastra, iar beneficiile sunt colosale.

Exista companii de top cu experienta, care ofera solutii de aplicatii mobile pentru a urmari viteza vehiculului, rutele, consumul de carburant, pornirea si oprirea motorului, mersul in gol si multe alte optiuni.

Acest sistem de monitorizare GPS, poate sa fie de mare ajutor daca un autoturism a fost furat. Un astfel de control al flotei de vehicule este un element cheie pentru a reusi in afacerile de transport si logistica.

Monitorizarea GPS permite dezvoltarea solutilor de mobilitate logistica care sa va ajute sa preluati controlul si sa monitorizati vehiculele si forta de munca a flotei.

Un software modern de urmarire a transportului mobil poate oferi informatii care reprezinta o evaluare critica a costurilor, un serviciu excelent pentru clienti si pentru imbunatatirea eficientei.

Sistemul de monitorizare GPS auto va permite sa aveti o comunicare constanta in doua sensuri cu flota dumneavoastra. Daca trebuie sa trimiteti oricare dintre vehiculele dumneavostra sau sa atribuiti o noua preluare pe aceeasi ruta, puteti face asta pe baza informatiilor primite de la software-ul de urmarire GPS.

De asemenea, aplicatia va avea o caracteristica care va va permite sa notificati soferii care merg pe o ruta gresita sau sa-i avertizati impotriva comportamentului necorespunzator in timpul serviciului.

Aceasta caracteristica se refera la planificarea si organizarea eficienta. Puteti anula o livrare sau reprograma o ruta, precum si sa luati alte decizii in functie de locatia vehiculului.

Sistemul GPS ajuta sa determinati cauza exacta a intarzierii livrarii, daca exista. Ar ajuta cu siguranta la construirea increderii intre dumneavoastra si soferi, deoarece nu ar exista nicio suspiciune.

Soferii sunt baza unei afaceri de transport si logistica. Siguranta si bunastarea lor trebuie sa fie primordiale. Tehnologia GPS va creste siguranta soferilor, ii va tine departe de excesul de viteza si de conducerea agresiva. Puteti identifica soferii care prezinta abilitati bune de conducere si puteti oferi recompense sau stimulente daca este cazul.

Scapati de documente stufoase, astfel aveti mai mult timp sa va concentrati pe alte sarcini de afaceri. Soferii circula fara griji cu privire la kilometraj, stiind ca sistemul GPS asigura obtinerea celor mai bune performante.

O statistica de rapoarte pentru kilometraj necesita munca coplesitoare a angajatilor din birou, ceea ce inseamna un cost ridicat. Tehnologia GPS reduce aceasta munca, deoarece statistica este primita direct de la vehicul.

O buna evidenta a costurilor de combustibili va ajuta sa puteti planifica viitoarele cheltuieli si investitii. Puteti analiza costul combustibilului pentru sarcini legate de afaceri si puteti controla soferii sa nu consume din combustibil pentru castiguri personale.

Monitorizarea flotei auto este o necesitate daca detineti orice afacere de transport sau logistica. Acest lucru se datoreaza faptului ca GPS-ul vine cu o multitudine de beneficii care au potentialul de a va transforma afacerea intr-un adevarat succes.