Cum îmbunătățește confortul casei o centrala Ariston Genus One Plus de 30 kW?

Centrala Ariston Genus One Plus Wifi 30 kW reprezintă o soluție avansată și eficientă pentru încălzirea locuinței, oferind confort sporit și performanță energetică de top. Cu un design compact și ușor de integrat în orice spațiu, cu un schimbător de căldură evoluat,  acest model de centrală termică pe gaz în condensație model este potrivit pentru casele de dimensiuni mici și medii.

Caracteristici de ultimă generație proiectate spre eficiență și confort la Ariston Genus One Plus de 30 kW

XtraTech – inovație pentru eficiență

Echipată cu schimbătorul de căldură XtraTech, centrala asigură o performanță termică superioară și o durată de viață îndelungată.

Modulație amplă pentru consum optim

Modulația largă de 1:10 permite adaptarea precisă a puterii în funcție de necesitățile reale de încălzire, ceea ce contribuie la reducerea consumului de gaz.

Clasă energetică superioară, randament mare

Clasificată în clasa energetică A, cu o eficiență sezonieră de 94%, centrala Ariston Genus One Plus Wifi 30 kW este un adevărat standard în materie de economie și ecologie.

Display prietenos și ușor de utilizat

Panoul de control user-friendly și compatibilitatea cu diverse accesorii opționale fac din centrala Ariston Genus One un produs extrem de versatil.

Funcții de autodiagnoză

Funcția de autodiagnosticare informează utilizatorul despre necesitatea întreținerii, iar reglarea automată a căldurii pe baza senzorilor interni și externi asigură un confort termic optim.

Funcționalități și caracteristici de ultimă generație

Centrala Ariston Genus One Plus Wifi 30 kW redefinește conceptul de confort în locuință, integrând funcționalități de ultimă generație care asigură o gestionare eficientă și intuitivă a căldurii, precum și confortul termic și în exploatare.

 • Interfață și control optimizat

Sistemul inovator Sensys HD permite utilizatorilor să creeze programe zilnice și săptămânale de temperatură, adaptând căldura la nevoile specifice ale fiecărei zone din casă, până la șase zone diferite.

Datorită ecranului tactil, modelul de centrala Ariston GENUS oferă o experiență utilizatorului extrem de silențioasă, cu un nivel de zgomot de numai 46dB, făcându-le aproape imperceptibile în funcționare.

 • Conectivitate și accesibilitate

Compatibilitatea cu sistemul Wi-Fi Ariston și aplicația Ariston Net asigură controlul și monitorizarea de la distanță a centralei, oferind posibilitatea de a ajusta setările prin smartphone sau tabletă.

Integrarea cu asistenți vocali precum Amazon Alexa și Google Assistant aduce comoditatea controlului vocal, permițând utilizatorilor să gestioneze sistemul de încălzire fără efort și în timp real.

 • Performanță și eficiență

Schimbătorul de căldură brevetat XtraTech din oțel inoxidabil garantează performanțe de lungă durată și o funcționare fiabilă.

Centrala ajustează automat încălzirea în funcție de temperaturile interne și externe, iar funcția de confort reduce timpul necesar pentru încălzirea apei, optimizând consumul de energie.

Prin aceste caracteristici, centrala Ariston Genus One Plus Wifi 30 kW devine un aliat de nădejde în crearea unui mediu de locuit confortabil și eficient din punct de vedere energetic.

Avantajele utilizarii centralei Ariston Genus One Plus WiFI

Avantajele utilizării centralei Ariston Genus One Plus Wifi 30 kW sunt multiple și se reflectă direct în confortul și eficiența locuinței tale:

 • Tehnologie adaptată energiei viitorului

Compatibilitatea cu tehnologia H2 Ready asigură o tranziție ușoară către utilizarea unor amestecuri de gaz natural cu până la 20% hidrogen, făcând centrala o investiție pe termen lung.

 • Funcționare Silențioasă

Nivelul de zgomot redus, de doar 46 dB(A), garantează că centrala funcționează discret, fără a perturba liniștea căminului tău.

 •  
 • Gestionare eficientă a sistemului prin Protocolul BUS BridgeNet

Protocolul BUS BridgeNet® avansat permite o administrare eficientă și simplificată a sistemului de încălzire, contribuind la economii de energie și la o experiență îmbunătățită a utilizatorului.

 • Eficiență și rată de modulare mare pentru economie

Clasificarea energetică de tip A și raportul de modulație impresionant de 1:10 al centralei Ariston Genus One Plus Wifi 30 kW asigură economii considerabile la facturile de utilități și un randament optim.

 • Programe personalizate

Centrala Ariston Genus oferă patru moduri de operare, programe (AUTO, CONFORT, ÎNGRIJIRE și PROGRAMARE ORĂ)  care îți permit să controlezi complet temperatura, asigurând un confort personalizat și adaptat nevoilor tale.

 • Durabilitate și performanță:

Schimbătorul de căldură XtraTech™ din oțel inoxidabil oferă o performanță de lungă durată și rezistență la uzură, ceea ce înseamnă că centrala va funcționa fiabil ani de zile.

 • Întreținere simplă:

Serviciul anual recomandat asigură performanța optimă și longevitatea centralei, menținând eficiența energetică la un nivel ridicat.

 • Economie la energie

Utilizarea funcției PROGRAMARE ORĂ poate duce la economii de energie și la un confort sporit în perioadele cu variații de temperatură, adaptând încălzirea la programul tău zilnic.

Aceste avantaje subliniază faptul că alegerea centralei Ariston Genus One Plus Wifi 30 kW este o decizie inteligentă pentru orice  casă, oferind echilibru  între confort, eficiență energetică și inovație, toate acestea la un preț competitiv.

Prin integrarea tehnologiilor de ultimă oră, Ariston Genus One Plus Wifi 30 kW reușește să îmbine eficiența energetică cu confortul termic, fiind o soluție ideală pentru cei care doresc să beneficieze de căldură și apă caldă într-un mod eficient și responsabil față de mediu și, mai ales, prin eficiență să răspundă nevoilor consumatorilor pentru consum redus.

Sursa foto: QuickShop.ro.