placeholder

Cum găsești rapid și simplu piese auto pentru Skoda și de ce să le alegi pe cele obținute din dezmembrări?

Investițiile în automobile nu se opresc în momentul achiziției, ci din când în când ne vedem puși în situația de a remedia anumite defecțiuni ce apar în mod subit. Oricât de inconvenabile ar fi astfel de situații, cu greu ne putem imagina cum ne-am descurca fără automobile în acest stil de viață modern. Atunci când defecțiunile apar, șoferii au la dispoziție destul de puține opțiuni astfel că, fie aleg piese originale noi, fie își îndreaptă atenția înspre piața second hand de piese auto. O alternativă pe care mulți șoferi o iau în calcul în astfel de momente sunt piesele auto obținute din dezmembrări, componente ce vin la pachet cu o serie destul de largă de avantaje, dincolo de cele financiare.

Deși fac parte din categoria pieselor second-hand, piesele auto obținute din dezmembrări se bucură în prezent de o popularitate crescută. Printre cele mai importante avantaje aduse de piesele auto obținute din dezmembrări se regăsește echilibrul perfect dintre calitate și preț. Astfel, dacă te afli în căutarea unor piese auto pentru Skoda sau pentru orice alt model de mașină, iată câteva motive pentru care să le iei în calcul și pe cele obținute în urma proceselor de dezmembrări auto.

Piesele sunt originale

Un detaliu important ce ar trebui reținut despre piesele auto obținute din dezmembrări este acela că piesele sunt în marea lor majoritate originale, doar ca au mai fost utilizate anterior. De ce este important acest detaliu? Pentru că piesele originale asigură cele mai înalte standarde calitative și de siguranță, spre deosebire de cele contrafăcute, spre exemplu. Astfel, vei avea posibilitatea de a te bucura de piese auto de calitate, la prețuri foarte avantajoase.

Prețuri mai accesibile

Spre deosebire de piesele noi originale, care au prețuri de achiziție destul de mari, cele obținute din dezmembrări pot fi obținute la prețuri mult mai avantajoase. Calitatea excepționala și prețul avantajos reprezintă unul dintre motivele principale pentru care șoferii aleg încrezători piese auto obținute din dezmembrări.

Toate piesele de care ai nevoie, într-un singur loc

Printre avantajele alegerii unor piese obținute din dezmembrări se regăsesc și faptul că vei avea acces la un portofoliu variat de componente auto, pe care este foarte probabil să nu le mai regăsești în magazinele de profil clasice. Multe piese rare pot fi găsite cu ușurință în cadrul unui centru de dezmembrări, detaliu ce constituie desigur un avantaj major, în special pentru șoferii ce conduc automobile mai vechi.

Piesele vin însoțite de factură și garanție

Majoritatea centrelor de dezmembrări care se respectă, vor acorda cumpărătorilor factură și garanție pentru fiecare componenta achiziționată în parte. Acest lucru permite cumpărătorilor să se adreseze centrului în situația în care piesa nu este conformă sau s-a defectat în scurt timp de la achiziție.

Potrivire de culoare

Înlocuirea unei aripi a mașinii nu presupune doar găsirea propriu-zisă a acesteia, ci trebuie urmărită și compatibilitatea cromatică. Avantajul de a verifica și portofoliul unui centru de dezmembrări reiese din faptul că există posibilitatea de a găsi cu ușurință o aripă care să se potrivească perfect la caroseria mașinii. Achiziția uneia noi sau de altă culoare sau  te va pune automat în situația să o vopsim proces ce s-ar putea să nu îți aducă rezultatul scontat.