Cu un rezervor gpl potrivit puteti obtine temperatura interioara ideala si apa calda menajera necesara

Fie ca este vorba despre propria locuinta, despre un garaj, un spatiu comercial, o mica fabrica si asa mai departe, este necesara gasirea solutiei optime atat pentru incalzirea pe timp de iarna, cat si pentru obtinerea apei calde menajere.

Gazul a fost si va ramane in continuare o modalitate excelenta pentru incalzirea spatiilor si pentru apa calda menajera, insa, problema intervine in situatia in care discutam despre o zona in care nu exista retea de gaze trasa.

Pentru a rezolva aceasta problema si a utiliza in continuare gazul fara probleme drept combustibil pentru incalzire, puteti opta pentru un rezervor gpl disponibil la profesionistii de la Radcomgaz.ro.

Rezervoarele de la Radcomgaz.ro sunt fabricate din otel de cea mai buna calitate, fiind testate la o presiune de 7.65 Bar si testate hidraulic la 25.25 Bar. De asemenea, temperatura de operare este intre -40 si +50 °C, ceea ce inseamna ca se pot utiliza fara nici un fel de problema atat pe timp de iarna cat si pe timp de vara. Rezervoarele sunt sablate in conformitate cu standardul ISO-8501-1, prin gravura de 35-60 de microni si sunt tratate cu amorsa galvanizata cu catalizator in strat minim de 80 de microni. De asemenea, vopsirea este cu catalizator RAL9010 cu o grosime minima de 50 de microni.

Cei de la Raducomgaz.ro sunt comercializeaza rezervoare de inalta calitate si care sunt echipate cu elemente de siguranta care previn suprapresiunile interne excesive si garanteaza stabilitatea rezervorului.

Un avantaj foarte mare in ceea ce priveste aceste rezervoare gpl de la Raducomgaz.ro, se refera la faptul ca ofera utilizare fara a necesita un bransament la energia electrica, ceea ce inseamna ca, in cazul unei pene de curent, rezervorul nu va fi efectat, sistemul de functionare fiind pur mecanic.

Rezervoarele pe gpl sunt ideale pentru a obtine apa calda menajera, pentru incalzirea locuintei, a depozitelor, a serelor, solariilor, locatiilor de evenimente, restaurante, pentru productia de mase plastice, constructii de drumuri, statii de asfalt si lista poate continua. Cu alte cuvinte, fie ca ne referim la mediul rezidential, industrial, agricultura sau domeniul comertului, rezervoarele pe gpl pot acoperi o gama foarte variata de nevoi.

Alte avantaje importante ale utilizarii unor rezervoare de gpl, se refera la faptul ca se pot instala oriunde, spatiul necesar este unul relativ mic, iar instalarea este simpla si rapid si va ajuta sa obtineti o sursa de energie stabila.

In ceea ce priveste accesoriile incluse, putem discutam despre picioare de sustinere cu decuplaj pentru prindere, supapa de protectie in caz de presiune prea mare, valva de siguranta, supapa pentru retur, indicator de livel, capac de protectie cu yala pentru supape, plus multe altele.

Utilizarea unui rezervor gpl pentru incalzirea spatiilor dorite si pentru incalzirea apei menajere, reprezinta o opriune excelenta din foarte multe puncte de vedere, iar daca veti fi acorda un minim de atentie in momentul in care trebuie alimentate, cu sigurant anu veti intampina nici un fel de problema cu privire la o situatie neplacuta in care ati putea ramane fara combustibil intr-o situatie complet nepotrivita.