Confectionarea individuala a invitatiilor: se merita oare?

Dezvoltand designul pe cont propriu, cuplul trebuie sa refaca exemplarul initial de mai multe ori pentru a obtine rezultatul scontat. Iar sa trimiteti invitatii nunta de la Lux Cards gata facute trebuie cu cel mult o luna inainte de data evenimentului. Cu cat mai devreme cu atat mai bine.

Folosind serviciile unui designer profesionist, puteti evita pierderea de timp si efort. Clientii vor primi:

· Economii financiare. Designul profesional este ieftin. Mai ieftin decat procesarea ulterioara de tipul „do-it-yourself”. Daca bugetul dvs. este redus, cel mai bine este sa se faca totul din prima.

· Natura organica a invitatiilor. Un designer bun va fi capabil sa „uneasca” intr-un sngur concept toate ideile dvs. Invitatia va deveni elementul de unificare al conceptului atunci cand stilul banchetului difera si este prea tarziu pentru a face schimbari globale.

· Economisirea timpului. Aceasta etapa de pregatire poate parea simpla in comparatie cu sarcinile pe care le-ati indeplinit deja. Pe de alta parte aceasta include alegerea hartiei, dimensiunii, elementelor decorative, fonturilor, paletei de culori si multe altele. Este ca si cum ati pregati o nunta in miniatura. Eliberati-va de aceasta povara.

· „Efectul wow”. Un aspect frumos este doar jumatate din sarcina designerului. In timpul procesului de confectionare, el se gandeste la cum sa surprinda destinatarii si clientii. Si mereu ii reuseste.

Desigur, rezultatul depinde de profesionalismul persoanei. Pe site puteti comanda invitatii elegante in Romania la un pret corect, fiind sigur totodata si de calitate.

Pasul final: cum scriem?

Cand designul este gandit si sablonul este gata, nu mai ramane decat sa compuneti textul si sa trimiteti materialul la tiparire. Multe cupluri sunt prea ingrijorate de acest punct, rescriind „exemplarul curat” de patru sau mai multe ori. Nu va faceti griji. Nuntile minimaliste, de exemplu, sunt limitate la optiuni laconice, in care informatiile esentiale sunt doar data si ora evenimentului viitor.

Daca scrieti singur textul, transferati-va sentimentele despre viitoarea ceremonie pe hartie. Credeti-ne, vor face oaspetii sa patrunda in acel eveniment nefiind acolo fizic.

Fiti atenti!

Nu uitati de personalizarea pentru fiecare destinatar in parte. Aceasta inseamna ca trebuie sa includeti numele invitatilor in invitatie. Prin tiparire sau manual. Acest lucru le va oferi un sentiment mai mare de participare.

Acum stiti deja cum sa alegeti invitatii de nunta elegante si originale. Va recomandam sa selectati cu atentie specialistii, sa nu uitati de detalii si sa va bucurati de agitatia de dinainte de nunta. Acesta este cel mai important lucru.