placeholder

Combate prezenţa şobolanilor în locuinţa ta cu ajutorul serviciilor de deratizare

Apariţia şobolanilor în propria gospodărie se poate dovedi o mare bătaie de cap. Şi asta deoarece aceşti dăunători se pot instala cu uşurinţă în orice mediu şi se pot înmulţi şi răspândi foarte rapid, provocând consecinţe negative majore, atât de ordin material, cât şi de ordin sanitar, având capacitatea de a contamina alimentele şi de a transmite boli grave omului, precum febra hemoragică, taxoplasmoza sau pneumococul. Din acest motiv, în momentul în care ai depistat şobolani sau urme lăsate de aceştia în spaţiul locuinţei tale, este absolut necesar să soliciţi serviciile de deratizare şobolani DDD Constanţa, întrucât numai o intervenţie rapidă poate să prevină o infestare fără precedent.

Care sunt metodele prin care se realizează deratizarea

Deratizarea reprezintă acţiunea de eliminare a rozătoarelor dăunătoare şi menţinerea acestora la un nivel numeric cât mai redus. În principiu, în funcţie de gradul de infestare în cauză (minor sau major), operaţiunea de deratizare poate fi efectuată prin diverse metode, după cum urmează:

  • Metode mecanice (non chimice) – presupun montarea de capcane mecanice sau cu adeziv şi aparate cu ultrasunete, care au rolul de a captura şobolanii nedoriţi şi de a-i extermina ulterior.
  • Metode chimice – presupun utilizarea unor substanţe raticide cu efect letal, amplasate în staţii de intoxicare perimetrale, în zona de tranzit a rozătoarelor. Deşi la o primă vedere aceste metode pot părea destul de riscante, este important să ştii faptul că echipa de experţi în deratizare şobolani DDD Constanţa utilizează numai produse avizate de Ministerul Sănătăţii, care nu prezintă niciun pericol pentru oameni şi pentru animalele de companie sau pentru cele domestice din împrejurimi.

Alege să colaborezi cu o firmă de încredere

Dacă vrei să combaţi pe termen lung prezenţa rozătoarelor din casa sau curtea ta, este important să alegi o firmă cu experienţă în domeniu, aşa cum este societatea autorizată în deratizare şobolani DDD Constanta. Aceasta poate interveni pentru tine indiferent de gravitatea infestării cu care te confrunţi şi indiferent de suprafaţa contaminată, fie ea interioară sau exterioară. Mai mult, pentru ca rezultatele procesului de deratizare şobolani să nu întârzie să apară, DDD Constanţa îţi oferă servicii de evaluare gratuită, cu scopul de a stabili cu exactitate tipul de dăunător vizat şi de a întocmi un plan de intervenţie personalizat, menit să te ajute să scapi definitiv de şoarecii sau şobolanii care dau târcoale gospodăriei tale şi care îţi afectează calitatea vieţii în general.