Comandă dozatoare portabile de bere pentru vara 2021!

Sursa foto: https://pixabay.com/photos/beer-beer-garden-thirst-glass-mug-2288121/

Pe site-ul tcromania.com o să găsești acum o atractivă secțiune în categoria Promoții denumită inspirat: Alegerea Optimă!

Vrei să faci economii în bugetul localului tău? Alegerea Optimă de la TC Romania Crown Cool e pentru tine!

De ce este bine să accesezi această pagină web, dacă ești antreprenor și ai pornit în căutare de echipamente HoReCa de cea mai bună calitate la un preț accesibil?

Pentru că o să îți reduci cu 25% cheltuielile pe care urmează să le faci cu anumite dotări din unitatea ta, lucru care nu este deloc de ici de colo în perioada asta de pandemie Sars-Cov-2, recunoaște cinstit!

Iată că acum poți achiziționa de aici, de la TC Romania Crown Cool, diverse echipamente frigorifice profesionale, de la răcitoare KEG portabile, mese refrigerate, până la diverse modele de vitrine frigorifice verticale. Toate la un preț fără concurență. Alegeri optime cu adevărat!

Spre exemplu, dacă ai un bar, probabil că s-ar putea să te intereseze achiziționarea unui răcitor KEG portabil – LYB-10T.

Ce înseamnă KEG?

Termenul provine din limba engleză unde înseamnă butoiaș, mai precis un butoi mic cu o capacitate cuprinsă între cinci și zece galoane.

O altă definiție a termenului de KEG se referă, într-un sens mai larg, la un recipient din aluminiu în care berea este transportată și depozitată.

Cuvântul KEG este utilizat acum și la noi în țară pentru a diferenția berea păstrată într-un butoi, infuzată cu gaz și servită sub presiune la halbă, de aceea îmbuteliată la sticlă, pet-uri de plastic sau în doze de aluminiu.

De ce merită să îți achiziționezi un dispozitiv portabil mic pentru răcirea berii?

Pur și simplu pentru că acesta poate să fie mutat oriunde, după necesități. Mai ales în 2021, când se pare că tot afară vor trebui să stea clienții, la terase, este mult mai simplu ca berea să fie adusă mai aproape de ei. Și cum poți face asta, dacă e vorba de bere la halbă, decât cu un dozator suplu, ușor de transportat unde ai nevoie?

Chiar dacă nu deții un bar propriu-zis, ci un restaurant clasic, tot merită să îți procuri un astfel de răcitor portabil, pentru că o să îți fie de mare ajutor mai repede, decât ai crede. Românii sunt mari iubitori de bere, iar dacă au încredere în modul în care este servită berea la pahar sau halbă, nu o vor refuza, deoarece este de cele mai multe ori mult mai bună, decât berea îmbuteliată.

Tehnologia performantă de răcire prezentă la dozatorul amintit se concretizează într-un sistem de refrigerare semiconductor care scade temperatura berii la 3 până la 8 grade Celsius, în decurs de 3 ore de la pornirea aparatului.

Acest micuț răcitor de bere este special proiectat pentru ca iubitorii de bere la halbă să se bucure pe deplin de băutura lor favorită, la temperatura optimă fiecărui sortiment în parte.

Pentru o unitate de tip restaurant în pandemie, care funcționează cu un număr restrâns de consumatori, acest distribuitor de bere cu o capacitate standard KEG între 4-6 litri este ideal. Temperatura de răcire este controlată digital LED, asigurându-se în acest mod o precizie ridicată.

Portabilitatea echipamentului LYB-10T este dată de greutatea sa redusă, care nu trece de 6,6 kg și de dimensiunile sale care îl fac ușor de poziționat fără niciun fel de dificultate, acolo unde este necesar. Având o înălțime de doar 55 de cm, chiar nu sunt probleme din acest punct de vedere.

Tensiunea de alimentare a dozatorului este una obișnuită pentru majoritatea dotărilor HoReCa ce au nevoie de conectat la priză, respectiv de 220-240 V/ 50 Hz

Personalul va putea utiliza foarte ușor acest mini cooler pentru bere: e suficient să țină halba/paharul înclinat la un unghi de 45 de grade, să tragă ușor mânerul înainte și să toarne berea sub presiune în recipientul respectiv. Odată ce paharul/halba s-a umplut, pur și simplu se împinge mânerul dozatorului înapoi.

Nu trebuie uitată nici tava de picurare din oțel rezistentă cu care este dotat echipamentul și care, fiind demontabilă, se poate curăța rapid și ușor.

Design-ul echipamentului este și el unul foarte plăcut, deci, grăbește-te să îți achiziționezi și tu pentru unitatea ta un răcitor KEG portabil – LYB-10T.

Încă îl mai găsești pe stoc la TC Romania Crown Cool cu o reducere de 25% din prețul de listă. Dar nu ezita prea multă vreme, pentru că este un echipament care se vinde ca berea rece pe vreme de caniculă!