Cine sunt tinerii care au avut ideea pentru PODCASTUL UNUI MINOR?

Acest proiect, care pentru noi a devenit ca un „copil”, este coordonat de Popovici David si de Harlaoanu Andrei, elevi in clasa a XI-a la Colegiul Național „Costache Negruzzi” din Iasi. Noi ne consideram a fi doua „spirite libere” cu idei noi si o pasiune puternica pentru cunoastere si dezvoltare. Speram ca prin episoadele noastre sa reusim sa iti crestem aceeasi dorinta arzatoare de a fi mai bun pe zi ce trece.

•Cum a venit ideea?

Noi am avut întotdeauna un sentiment ciudat in ceea ce priveste timpul liber. Trebuia sa ni-l ocupam. Suntem 2 firi destul de diferite dar care, oricat de ciudat ar parea, gandesc la fel. Iar gandul ca pierdeam zilnic timp pe care il puteam folosi pentru a ne clădi un viitor mai bun ne macina constant. Cred ca ideea a venit exact atunci cand trebuia sa vina, pentru ca de atunci nu ne-am mai pus niciun semn de intrebare in ceea ce priveste viitorul podcastului.

•Cine a participat pana acum la episoade?

De la specialiști in domenii precum Marketingul, Antreprenoriatul, Educatia, Psihologia pana la oameni care si-au facut din pasiuni un lifestyle, PODCASTUL UNUI MINOR le are pe toate!! De asemenea, daca alegi sa ne asculti, poti asista la discutii adanci dintre noi si cativa prieteni de-ai nostri, in care ne exprimam parerea despre evenimente si subiecte populare din România.

•Care au fost reactiile cunoștințelor si familiei cand au vazut proiectul vostru?

Suntem recunoscatori pentru suportul constant pe care il primim din partea familiilor noastre, fara de care va putem asigura ca nu am fi ajuns pana in acest punct. Prietenii nostri au fost initial socati de vesti, dar odata cu timpul au ajuns sa se obisnuiasca cu aceasta idee. Unii au inceput chiar sa ne întrebe daca pot aparea si ei in episoadele noastre, deci credem ca este un lucru bun.

•Care credeti ca sunt provocarile prin care un adolescent trece?

Aici am putea avea o conversatie care ar fi prea lunga pentru formatul acestui interviu, dar vom incerca sa punctam ideile importante.

Din punctul nostru de vedere, EDUCATIA FACUTA CORECT pune bazele unei populatii puternice si increzatoare in propriile ei puteri. Din păcate, in tara noastra nu putem spune ca avem cel mai eficient sistem educational. Din aceasta pricina, nu putem neglija faptul ca una dintre incercarile majore prin care un adolescent trece este sistemul in care este impins inca de mic.

https://linktr.ee/podcastulunuiminor

https://www.instagram.com/podcastulunuiminor