placeholder

Ceva special pentru toate ocaziile importante

Orice moment important din viata unei persoane merita celebrat asa cum trebuie. Fie ca este ceva care sa fie legat de mai multe persoane sau de una singura, ca de exemplu aniversarea unei relatii sau zilele de Valentine’s Day si Dragobete, trebuie sa facem tot ceea ce este necesar ca persoana draga sa se simta cat mai bine si sa ne putem bucura impreuna de momente speciale.

Fara indoiala ca femeile sunt cele care primesc mai multe cadouri si cu mai multe ocazii. Comparativ cu barbatii, orice cadou este mai mereu completat de un buget de flori sau de gustari dulci, una dintre metodele prin care se poate ajunge cel mai usor la inima unor femei. Dar exista si cadouri ce pot fi oferite oricum, atat ei cat si lui, ca de exemplu un tort inima. In primul rand un tort pentru ca, fata de alte gustari si deserturi, reprezinta ceva mai bun, calitativ dar si ca impact asupra momentului si un tort inima pentru ca doar prin simplul fapt ca are aceasta forma, devine cu atat mai special.

In timp ce alte produse de cofetarie sunt realizate poate mai rapid, fara multa grija la detalii ci doar la compozitia utilizata in compozitia lor, la torturi este ceva mai diferit, fiind un produs destinat exclusiv unei ocazii mai importante. Acestea pot fi realizate oricum in ziua de azi, existand fel si fel de tehnici si noi produse ce pot fi utilizate, combinate si obtinute astfel rezultate foarte bune. Obtinerea unei forme de inima nu este grea, pur si simplu blatul, realizat din turta dulce sau alte produse este taiat manual in forma respectiva si apoi prelucrat asa cum se doreste de catre client sau dupa anumite standarde ale cofetariei unde este realizat.

In Ploiesti exista cofetaria Narcisa, unde pot fi gasite numeroase modele de torturi in forma de inima, perfecte pentru orice ocazii si evenimente speciale. De la ziua de nastere a unei persoane importante pana la zilele prolifice de Valentine’s sau aniversarea unei relatii, casatorii sau botezuri, torturile putand fi adaptate dupa orice preferinta a clientilor, atat pe placul celor mari cat si al celor mici. Putem spune in mod sigur ca orice ingrediente ar fi folosite la un tort, daca sunt de calitate, gustul va fi foarte bun insa ce conteaza cu adevarat este aspectul, de aceea, fiecare detaliu este lucrat cu cea mai mare atentie, de la grazura ce poate fi aplicata peste blat si pana la ornamentele utilizate. In timp ce unele sunt deja realizate, ca de exemplu fructele naturale, bucati de ciocolata, biscuiti si multe alte posibilitati, altele sunt realizate abia dupa ce sunt obtinute toate informatiile necesare de la client cu privire la ce isi doreste.

Luand ca exemplu un tort realizat cu ocazia zilei de nastere a unui partener, fie ca este vorba despre el sau despre ea, se doresc ornamente care sa faca referire la asta, mesaje precum „La multi ani!”, „Love” sau „Te iubesc!” si asa mai departe. Pentru o femeie, cele mai frumoase sunt cele cu trandafiri sau flori, realizate manual din alimente comestibile, ce ofeta un aspect cu adevarat inedit unui tort.