placeholder

Cel mai bun ghid pentru alegerea lenjeriei modelatoare

Imaginează-ți cum ar fi să intri în magazinul tău preferat de haine și să alegi o rochie superbă, care să îți flateze corpul. Pare a fi un vis greu de atins? Nu și dacă ai lenjerie modelatoare la îndemână, ce a fost bine aleasă în prealabil.

De ce lenjerie modelatoare?

Lenjeria modelatoare te ajută să arăți bine și să te simți încrezătoare în propriul corp, indiferent de hainele pe care le porți. Dar, va trebui să faci anumite decizii până te vei putea bucura de libertate deplină în ceea ce privește moda. Să alegi o cingătoare sau o pereche de chiloți cu talie înaltă pentru a arăta impecabil într-o fustă creion? Ce piese sunt mai potrivite pentru o rochie mulată pe corp? Este suficient să alegem ceva care acoperă talia sau ar fi mai bine să ne concentrăm și asupra coapselor? Aceste întrebări și altele vor fi răspunse mai jos, astfel încât tu să alegi cele mai bune piese de modelare corporală.

De ce este lenjeria modelatoare de azi atât de eficientă?

În ultimul deceniu materialele au evoluat foarte mult. La fel s-a întâmplat și în sectorul lenjeriei intime, rezultatul fiind lenjeria modelatoare care ne poate sculpta corpul mai mult decât a făcut-o cândva. Materialele de azi sunt mai ușoare și mai fine, ceea ce înseamnă că și lenjeria care oferă control ferm se simte confortabil și răcoroasă. Efectul inestetic ce se creează de obicei la marginea lenjeriei este redus la minim, datorită marginilor “invizibile” ce fac ca totul să se vadă și să se simtă incredibil de neted.

Ce tipuri de lenjerie modelatoare sunt potrivite pentru mine?

Atunci când alegi lenjerie modelatoare, trebuie să te gândești dacă îți dorești o transformare totală a corpului sau vrei să te concentrezi asupra anumitor părți ale corpului.

Dacă dorești să ascunzi burtica și să modelezi coapsele, poți alege pantaloni modelatori cu talie înaltă, chiloti modelatori cu talie înaltă. În cazul în care îți dorești să acoperi o porțiune mai mare a corpului, cum ar fi pieptul și spatele, atunci un body modelator va fi ce ai nevoie. Body-urile sunt feminine și oferă posibilitatea de a purta orice fel de haine îți dorești, astfel încât să arăți excelent în orice moment al zilei, fie că ești la birou sau mergi la cumpărături.

O gama variata de lenjerie modelatoare pentru dama o poti gasi online pe Eva Noir, produsele sunt de calitate superioara si apartin brandurilor populare din Polonia si Italia care folosesc materiale inalt calitative, perfecte pentru a fi purtate toata ziua.

Cum ar trebui să se potrivească lenjeria modelatoare?

Întotdeauna cumpără lenjerie modelatoare potrivită mărimii pe care o ai la momentul actual, nu în mărimea la care îți dorești să ajungi. În ciuda a ceea ce se crede, lenjeria modelatoare de mărime mai mică nu te face să pari mai suplă. În realitate, atunci când cumperi lenjerie cu o mărime sau două mai mică decât ai avea nevoie pot crea umflături ale corpului acolo unde nu ai mai avut niciodată. În plus, lenjeria ta modelatoare se poate rula în sus, în jos și chiar se poate întinde până la punctul la care cedează.

Înainte să faci astfel de achiziții, măsoară-ți corpul și alege lenjerie de mărimea potrivită. Vei beneficia mult mai mult de pe urma lenjeriei modelatoare de mărime adecvată, decât de pe urma unei lenjerii prea strâmte sau prea largi.