Cei mai avantajosi brazi de Craciun

E de mirare ca nu curge sange din tulpinile brazilor adusi din padure, sa impodobeasca pentru cateva zile casele oamenilor! Se pare ca seva a inlocuit sangele, dar oricum este curmata o viata: viata unui pom care ofera atat de mare bucurie in jurul sau. E bradul care freamata cand ploua sau bate vantul, raspandind aroma lui pana departe. E bradul sub care se adopostesc turistii, cand urca spre varful muntilor, iar soarele ii arde cu putere. E bradul din care fura conuri maronii veveritele.

Cei mai avantajosi brazi de Craciun nu se cumpara din pietele aglomerate, ci din magazinul brazi artificiali de pe BraziCraciun.net

Oamenii care ajung tarziu in piete cumpara brazii care raman: cu crengile pe jumatate rupte, cu ace care curg, cum este miscat pomul din loc. In casa, de Craciun trebuie sa fie un brad falnic, nu unul care starneste mila! Uneori oamenii care ajung tarziu in piete se aleg cu cei mai urati brazi si fiindca sunt naturali si sortiti mortii, cum sunt bagati in casa, umplu covorul de ace.

Un produs ales de pe site-ul BraziCraciun.net reprezinta bradul ideal care corespunde sub toate aspectele: estetic, economic, al rezistentei, al plierii pe nevoile si gusturile cumparatorilor.

Bradul artificial este mereu frumos, nu i se rup crengile, daca este manipulat atent si nu cad acele din el. Culoarea lui ramane aceeasi, verdele acela plin de sanatate sau verdele-argintiu in cazul in care se alege un brad nins. E un brad care nu imbatraneste si nu moare. Daca se umple de praf, poate fi sters cu un servetel umed si arata ca nou.

Este mult mai economic sa se cumpere un brad artificial o data pentru totdeauna, decat sa se cumpere in fiecare an un brad adus din padure la piata, mai ales in contextul in care nu se stie cum vor evolua preturile.

Daca un kilogram de zahar a sarit de la 6 lei la 9 lei, un brad va fi mult mai scump pentru ca se vor lua in calcul multe.

Bradul artificial poate fi tinut la frig sau la caldura, fara apa, in orice conditii, fiindca nimic nu ii poate stirbi frumusetea si modifica aspectul. Bine, se stie ca nu se aprind artificii sau lumanari in casa nici in bradul natural si nici in cel artificial din cauza pericolelor la care se expun cei care fac un asemenea gest iresponsabil.

Din magazinul prezentat mai sus, cumparatorul are libertatea sa aleaga:

-un brad cat mai simplu, verde negru cu varfurile crengilor in degrade, fiindca se presupune „ca au fost decolorate de razele solare”;

-un brad argintiu, cum sunt cei adusi din tarile nordice, dar care costa atat de mult in piete si se usuca asa de repede. Un asemenea exemplar este mandria oricarei familii si el poate rezista zeci de ani, conservandu-si perfect frumusetea.

-un brad cu crengi stufoase si pline de conuri maronii cum sunt cele din povesti. Zapada de pe crengile lor nu se topeste si acele nu cad prin casa.

-un brad inalt sau unul mai mic, sa incapa in spatiul alocat pomului de iarna. Nu se poate aduce un pom falnic intr-o garsoniera sau intr-un apartament cu camere micute.

Dupa cum se poate vedea, gusturile tuturor romanilor in ceea ce priveste bradul de Craciun se configureaza pe site-ul magazinului prezentat mai sus, loc in care fiecare gaseste produsul dorit.

Ecologistii sunt multumiti ca se vor taia mai putini brazi, cumparatorii vor fi de asemenea multumiti ca un brad artificial inseamna asigurarea necesarului pentru mai multe decenii.

Livrarea brazilor la domiciliu este prompta si sigura si lumea este nerabdatoare sa vina cat mai repede Craciunul.