placeholder

Ce microfon spion sa alegi pentru masina ta?

Curiozitatea este un lucru rau, dar uneori te poate salva de o mizerie. Ascultarea neasteptata a unei conversatii intre colegi iti poate salva locul de munca, la fel cum un comentariu intre angajati pentru sabotarea afacerii tale, te poate ajuta sa iei masuri de solutionare.

Dupa cum poti vedea, spionajul este din ce in ce mai util in functie de motivatiile care ghideaza persoana in cauza. Pentru a fi eficient, trebuie sa iti faci spionajul invizibil; de aici utilizarea de microfoane spion greu de detectat, de unde utilizarea lor pe scara larga.

Principiul de functionare

Instalat intr-o masina, microfonul spion este foarte util. Acest instrument usor ascuns are o functie de inregistrare a conversatiei, este capabil sa efectueze apeluri automate si are un microfon de ascultare. Nu este nevoie sa instalezi niciun software pentru a-l activa sau pentru a controla ceea ce se spune in vehiculul tau.

Indiferent cat de departe te afli de casa, birou sau vehicul, poti asculta ce se intampla folosind apelul la microfon si, daca este necesar, poti inregistra conversatia. In modul de apel, un astfel de microfon poate functiona timp de 4 ore si poate stoca informatii de pana la 32 GB. Sunt prezente peste tot si introduse in obiecte neobisnuite si nebanuite.

Le vei gasi sub forma de pixuri, nasturi, incarcatoare, ochelari de soare, smartphone-uri si chiar incarcatoare. Cu microfonul spion, vei asculta sau inregistra tot ce se intampla in spatele tau.

Microfon spion miniatural

Cu siguranta te intrebi cum sa spionezi fara a fi in jur, nu? Trebuie sa stii ca microfonul mini spion vine cu un cip GSM. Este de fapt un telefon miniaturizat fara prezenta difuzoarelor. Poti asculta orice se spune, cu conditia ca dispozitivul spion sa se afle intr-o zona acoperita de reteaua GSM.

De indata ce initiezi apelul,  microfonul spion GSM  preia si inregistreaza automat conversatia. Ia in considerare mutarea sau stergerea conversatiilor de pe cardul de memorie pentru a gazdui mai mult sau opteaza pentru un card de memorie cu o capacitate de stocare mai mare.

Camera micro spion

Ascultarea este buna, este mai bine sa ai dovezi vizuale. Camera  micro spion iti permite sa combini ascultarea cu vederea, o forma 2 in 1 pentru a-ti face dovezile credibile. Si nu exista nicio modalitate prin care oamenii sa isi nege cuvintele cu dovezi clare. Microfonul video mini GSM este instalat pe scara larga in imprejurimile tale si cere doar sa fie activat pentru a filma.